Sinä olet keskipiste.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Lisävoimia Voimalaan


Lisävoimia Voimalaan


Oulun Limingantullin kaupunginosassa (Kempeleentie 5:ssä) sijaitseva Toimintasali Voimala on toiminnalliseen harjoitteluun, voimailuun, kehonpainotreeniin sekä urheilijoiden fyysiseen harjoitteluun erikoistunut kuntokeskus.

Voimalan perustaja ja voimanainen Sanna Savolainen saa yrityskaupan kautta tuekseen keskusta kehittämään sekä pyörittämään personal trainerit Mikko Niirasen ja Toni Väyrysen, joiden tavoitteena on tuoda toimivan konseptin rinnalle myös laadukkaat personal training ja pienryhmävalmennuspalvelut.

Sanna voimakkaammin valmentamaan

Voimalaa vuodesta 2011 saakka pyörittänyt Sanna Savolainen on kansainvälisissäkin kilpailuissa ansioitunut voimanainen (Crossfit, voimannosto, painonnosto sekä strongwoman), ammattivalmentaja ja Trainer4You personal trainer.

Sannan rinnalle Voimalan liiketoimintaa sekä valmennuspalveluita kehittämään astuvat uudet omistajat Toni Väyrynen ja Mikko Niiranen. Molemmat miehet ovat työllistäneet itsensä viimeiset vuodet personal trainereina ja Trainer4Youn kouluttajina. Yhteisen yrityksensä, MyPT Oy:n palkkalistoilla miehet ovat urakoineet vuoden verran. Toimitusjohtajana Väyrysen vastuulla on liiketoiminnan sekä palvelutarjooman kehittäminen, kun Mikko keskittyy päävalmentajana painotetummin valmennus- ja asiakaspalvelutyöhön.

Vanhaa kunnioitten, uutta luoden

Voimalan konsepti tulee säilymään toimivilta osin ennallaan. Voimailun ja kehonpainoharjoittelun rinnalle tuodaan kuitenkin vahvasti myös personal training –palveluita, jotka on suunnattu niin aloitteleville kuntoilijoille, kuin jo harjoittelussaan edistyneille treenaajille ja eri lajien huippu-urheilijoille. Jääkiekkoa seuraavat jäsenet ovatkin voineet tunnistaa muun muassa huippukiekkoilijat Joonas Donskoin, Sebastian Ahon sekä Markus Nutivaaran treenaamassa omien fysiikkavalmentajiensa Samppa Jaakolan sekä Harri Tapion kanssa Voimalassa.

”Tavoitteenamme on säilyttää Voimalan henki ja toiminnallisuus, mutta tuoda niiden rinnalle myös harjoittelun aloittamisen kynnystä madaltavia elementtejä, kuten personal trainer –palveluja sekä peruslaitteet, joilla treenaaminen on helppoa ja turvallista aloittaa”, kertoo toimitusjohtaja Toni Väyrynen aikeistaan. ”Laitekanta palvelee myös voimailua harrastavia sekä huippu-urheilijoita tukiharjoitteet sekä kuntouttavan treenin mahdollistaen”, Väyrynen täydentää laitekannan merkitystä.

Vahvaa personal trainer –osaamista

”Personal trainer –palveluiden avulla Voimalaan houkutellaan uusia harjoittelijoita, mutta tarjotaan myös lisäpalveluja nykyisille asiakkaille”, päävalmentaja Mikko Niiranen kertoo. ”Yksilövalmennuksen ja pienryhmien lisäksi Voimalaan avataan nykyaikainen kuntotestiasema, jossa yksilöasiakkaat sekä joukkueet voivat testauttaa polkupyörätestein kestävyyskuntonsa, InBody –mittauksin kehonkoostumuksensa ja Firstbeat –hyvinvointianalyysin avulla kokonaishyvinvointinsa sekä palautumisensa tilan. Kuukausittain toteutettavat asiantuntijaluennot ovat jäsenille ilmaisia ja ne järjestetään yhteistyössä Euroopan johtavan personal trainer –koulutusorganisaation Trainer4Youn kanssa”, Mikko avaa tulevia jäsenetuja.

”Voimalassa voi törmätä jatkossa myös personal trainer – ja kuntosalivalmentaja –opiskelijaryhmiin, sillä Trainer4Youn ohjaajakoulutukset tullaan jatkossa Oulussa järjestämään Voimalan yläkerrassa. Toiminnalliset osuudet vedetään läpi Voimalan monipuolisissa liikuntatiloissa, joten pientä säpinää on luvassa myös keskuksen puolelle”, Trainer4Youn kehitysjohtaja Riku Aalto valottaa. ”Tarjoammekin Voimalan jäsenille ilmaista oppia jäsenluentojen kautta sekä tuntuvan yhteistyöalennuksen ohjaajakoulutuksistamme, jos innokkaita pt- tai kuntosalivalmentajaopiskelijoita löytyy jäsenistöstä”, Aalto intoutuu heittämään.

”Uskomme, että Voimalasta kehittyy Suomen johtava personal training- ja fysiikkavalmennuskeskus, joka tulee työllistämään ison joukon personal trainereita sekä muita valmennuksen ammattilaisia, Niiranen päättää Savolaisen ja Väyrysen nyökytellessä vieressä.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä! #myptoy

  • Tässä on Anu, valmennus hänen kanssaan aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi syyskuussa. Tällä hetkellä nainen painaa omatoimijaksoa ja vuoden vaihteessa on ollut puhetta yhteistyön jatkosta. .
Mikään turha nainenhan tämä ei ole. Valmennuksen aikana tapahtui seuraavanlaista💪: .
🔥Kyykyn ykkösmaximi: 95 kg, 55 kg sarjapainoilla tuli alussa 10 toistoa ja välitesteissä 44. .
🔥Leukoja vedellään ja dippejä lykitään nykyään sarjoja ilman kuminauhoja tai muita apuja. .
🔥Harjoittelua tukeva ja järkevä malli syömiselle on opittu myös 
Tässä vielä Anun omia ajatuksia valmennuksesta. ”Minähän olin jo pitkään miettinyt, että salitreeni kaipaisia uutta boostia ja päivitystä ja salaa jopa haaveillut PT:stä, joka pistää kinttuihin liikettä ja piiskaa ja motivoi kehittymään.  Yksi asia johti toiseen ja ei  aikaakaan, kun olinkin jo Voimalassa Timon kanssa juttusilla ja mietimme minun tavoitteista ja valmennuksen kulusta. .
Tavoitteitteeni olivat aluksi ehkä jopa varovaisia ja usko itseeni ja näkyvään kehitykseen olivat aika olemattomat. Vaikka toki toivoa, tahtoa, ja halua oli paljon! Lähdimme siis tavoittelemaan voimaa ja lihaksia, jonka myötävaikutuksesta saisi tapahtua myös kiinteytymistä tietyillä osa-alueilla. Eri salilla treenaminenkaan ei ole hidastanut kehitystä ja hyvää yhteistyötä. .
Valmiit, monipuoliset, vaihtelevat ja erityisesti tavoitteita kohti menevät treenit ovat olleet mahtavia. Kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Kaikki on niin sanotusti ollut valmiina tarjottimella, ei tarvitse kuin alkaa hommiin ja tietysti hikoilemaan!! Sitä kun tuppaa sokeutumaan omalle itselleen ja tekemiselleen. Aidosti on ollut fiilis, että Timoa kiinnostaa, miten menee ja miten treeni on kulkenut. Joka viikko pientä raporttia kuulumisista on vaihdettu. Onpa tuota tullut monet kerrat kyseltyä jos jonkinmoisia asiaakin ja aina vastauksen niihin olen saanut.
Tavoitteita toki asetimme heti alussa ja niitä kohti mentiin. Vaikkakin tavoitteeni oli (omasta mielestäni) aika yleisluonteisia, niin villeimmissäkään unelmissani en voinut kuvitella, miten joka ikinen lihasryhmä, painomäärien lisäykset ja tekniikasta nyt puhumuttakaan ovat kehittyneet ihan eri atmosfääreihin."
  • Jos mä oisin sä niin kyl mäkin olisin meidän kanssa 😉 Irrota sokka ja läheppä valmennukseen💪 Vapaita valmennuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta info@mypt.fi . . . #myptteam #myptoy #valmennuskeskusvoimala #myvoima #sinäoletkeskipiste #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #sokkairti
  • Yrittäjä! Esimies! Henkilöstöstäsi välittävä!
-
Haluatko sinä voida hyvin? Haluatko, että sinun henkilökuntasi voi hyvin?
-
Hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetut eurot maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti vähentyneinä sairaspoissaoloina, ennenaikaisen eläköitymisen vähentymisenä, sekä tuottavuuden ja tehokkuuden parantumisena.
-
Olen luennoinut ja kouluttanut vuosia hyvinvoinnista. Tulenko seuraavaksi teille? :) Tässä muutama palaute aikaisemmista koulutuksista:
-
” Todella hyvää infoa yrittäjille, jotka niin usein laiminlyövät omaa terveyttä työn varjolla ”
-
” Vastoin odotuksia ilta ja koulutus oli huikaisevan hieno; ei mitään normiravinto-, -liikunta-asiaa ja painostusta, vaan innostavaa ja kannustavaa asennetta. Tällaista ehdottomasti lisää. ”
-
” Erittäin innostava ja tärkeä asia, hyvin esitelty ja liikkumaan motivoiva illan anti 😊”
-
Ota yhteyttä toni.vayrynen@mypt.fi
-
Tsemppiä päivään! -Toni @tonivvay
-
#yrittäjyys #jaksaminen #työhyvinvointi #koulutus #hyvinvointi #suominousuun #hyvinvoinnintekijä #hyvinvoinninvalmentaja #tarjollaparempielämä #omajaksaminen #henkilöstönjaksaminen #työssäjaksaminen #sinäoletkeskipiste
  • Tyttö sinä olet tähti!.
.
Milka se on reipas mimmi
💪 Annetaanpa Milkan kertoa millainen fiilis hänelle jäi valmennuksesta tuon meidän Katin kanssa☺️.
. "Tulin Katin valmennukseen, koska halusin saada mun ruokapuolen kondikseen ja samalla painoa vähän alas. Oikeastaan liikkumisen kanssa ei ole ollut ongelmia vaan nimenomaan tuo syöminen on se minun kompastuskivi aina ollut. Aiemmin on ohjauksessa lyöty ruokavalio nenän eteen ja kielletty kaikki herkut ja tuloksia on kyllä nopeasti tullutkin, mutta ohjaukse loputtua kun on 'saanut luvan syödä' vapaammin niin on mennyt ihan plörinäksi.
.
Kati opetti mulle sen, että ensin pitää opetella syömään 5-6 päivässä. Sitten kun on oppinut ja sisäistänyt sen, että syö tasaisesti päivän aikana niin sitten voi alkaa katsomaan sisältöä.
.
Olen Katin kanssa oppinut hyväksymään itseni tällaisena ja saanut mielenrauhan sille, että havittelisin sitä muiden mulle luomaa mielikuvaa täydellisestä vartalosta, mulla on se jo nyt. Se, että olen oppinut oikeasti syömään oikein on ehkä isoin asia pitkiin aikoihin. Mua ei ole missään vaiheessa kielletty herkuttelemasta, kohtuus kaikessa toimii, kun se on aiemmin mennyt 'oo sekä kuntopuolella senkin edestä. Ja ne reenit, voi jummi!" - Milka-
#personaltrainingoulu #valmennuskeskusvoimala #kuntosirkkeli #oulu #personaltrainer #onnistuminen #sinäoletkeskipiste
  • Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana Kati on positiivinen ja kannustava. Kati ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.
-
Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä. Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta.
-
”Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.”
-
Kati valmentaa @valmennuskeskusvoimala ssa MyPT:n tiimissä, jossa voit törmätä Katiin 😊. Katin löydät myös täältä Instagramista 👉🏻 @kuntosirkkeli .
-
Voit tiedustella Katilta vapautuvista valmennuspaikoista (yksilö- ja ryhmävalmennukset) 👉🏻 Kati.sirkola@mypt.fi
-
Loistavaa viikonalkua, ollaanhan reippaina 👍
T.Toni
#unelmaduuni #letsdothis #hyvinvoinnintekijä #hyvinvoinninvalmentaja #tarjollaparempielämä #sinäoletkeskipiste #valmennuskeskusvoimala #myptoy
  • Pullasta porkkanaksi pienryhmävalmennus tulee taas! PP vol 8 käynnistyy 3.10.2017! Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana!! #tarjollaparempielämä #pienryhmävalmennus #pullastaporkkanaksi #kuntosirkkeli #valmennuskeskusvoimala #porkkana #treenaa