Sinä olet keskipiste.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Anu: Vain taivas on rajana, jos sekään!

Anu: Vain taivas on rajana, jos sekään!


Anu hyppäsi minun valmennukseeni elokuussa 2016. Jokainen tietää, että pysyviä muutoksia tehdään ajan kanssa, kuten Anun tarinasta käy loistavasti ilmi. Sen verran on ollut mahtava matka Anun kanssa kuljettavana (joka jatkuu), että antaa Anun itse kertoa tarinansa 🙂 Olen niin ylpeä Anusta, että meinaan haljeta.


Jos mennään puoli vuotta taakse päin, niin peilistä näin epävarman luuserin. Närästi niin maanperkeleesti. Syöminen oli yks pelkkä stressi ja neuroottinen hetki arjessa mitä sinne suuhun nyt saikaan laittaa. Kaikki piti saada heti, eikä pitkäjänteisyydestä ollut tietoakaan. Puntarilla piti juosta järkeään päivittäin ja stressihän siitäkin tuli, kun paino ei muuttunut. Pahimmoilleen syötiin laksatiivejä että saatiin kroppaa tyhjemmäksi ennen punnitusta. Peilistä en huomannut mitään muutosta. Salilla käyminen oli turruttavaa eikä siitä oikein saanut hyvää fiilistä. Mikä hulluinta, mullahan oli jo tuolloin ollut Personal trainer apuna.

No mitä on sitten nyt?

Hei! Mua ei enää närästä, enkä syö lääkkeitä.

Mä oon nyt viimeisen parin viikon aikana käyttänyt aika paljon ajatustyötä mun elämää miettiessä. Ja oon tullu siihen lopputulokseen, että tää on oikeesti aika siistiä, vaikka ja kuinka mää kohtaan joka viikko jonku vastoinkäymisen. Mut nyt mä todella voin sanoa sen ääneen et nää kaikki miljoonat vastoinkäymiset on vaan vahvistanu mua. Mä oon käyny niin pohjalla ku vain pääsee ja sieltä tie on vaan koko ajan ylöspäin, vain taivas, jos sekään on rajana!

Mä olen ymmärtänyt, että tähän tarvii pitkäjänteisyyttä, en enää edes oikeasti ajattele, että kaikki tänne heti ja nyt. Kaikki tulee aikanaan.

Mä olen oppinut luottamaan itseeni enemmän, mä jo todella näen niitä hyviä juttuja mussa itsessä. Mä huomaan niitä fyysisiä muutoksia.

Vaikka mä en ehkä tänä aikana ole niin niitä fyysisiä muutoksia vielä ehtinyt saavuttamaan, olen saavuttanut paljon henkisesti. Ja olen todellakin ylpeä itsestäni. Syöminen ei ole minulle enää se ahdistava neuroottinen hetki. Syödä voi ja pitää ja jopa aika paljon enkä koe enää yhtään huonoa omaatuntoa siitä mitä olen suuhuni laittanut.

Olen saanut rutkasti varmuutta salitreeniin ja liikkumiseen ylipäätänsä.

Olen saanut tietotaitoa. Mä jopa osaan nykyään kiinnittää salilla huomiota muiden epäpuhtaisiin tekniikoihin. Minä en ole ennen tykännyt mistään ryhmäliikunta jutuista. Nyt mä palavasti odotan taas pääseväni Voimalan CRAZY CARDIOON ja BOOTCAMPPIIN mukaan!

Tuntuu, että olen saanut uuden suunnan elämälle, paremmat elämäntavat, olen alkanut elämään.

Ja miten mä oon tähän kaikkeen päässyt? Ilman Sinun, Tonin, apua en olisi nyt ja tässä. Kiitos tästä kuuluu Sinulle. Tai no, yhdessä tätä matkaa on kuljettu.

Kiitos, tämä on ollut aivan huikean mahtavaa!

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Anu

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä! #myptoy

  • Tässä on Anu, valmennus hänen kanssaan aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi syyskuussa. Tällä hetkellä nainen painaa omatoimijaksoa ja vuoden vaihteessa on ollut puhetta yhteistyön jatkosta. .
Mikään turha nainenhan tämä ei ole. Valmennuksen aikana tapahtui seuraavanlaista💪: .
🔥Kyykyn ykkösmaximi: 95 kg, 55 kg sarjapainoilla tuli alussa 10 toistoa ja välitesteissä 44. .
🔥Leukoja vedellään ja dippejä lykitään nykyään sarjoja ilman kuminauhoja tai muita apuja. .
🔥Harjoittelua tukeva ja järkevä malli syömiselle on opittu myös 
Tässä vielä Anun omia ajatuksia valmennuksesta. ”Minähän olin jo pitkään miettinyt, että salitreeni kaipaisia uutta boostia ja päivitystä ja salaa jopa haaveillut PT:stä, joka pistää kinttuihin liikettä ja piiskaa ja motivoi kehittymään.  Yksi asia johti toiseen ja ei  aikaakaan, kun olinkin jo Voimalassa Timon kanssa juttusilla ja mietimme minun tavoitteista ja valmennuksen kulusta. .
Tavoitteitteeni olivat aluksi ehkä jopa varovaisia ja usko itseeni ja näkyvään kehitykseen olivat aika olemattomat. Vaikka toki toivoa, tahtoa, ja halua oli paljon! Lähdimme siis tavoittelemaan voimaa ja lihaksia, jonka myötävaikutuksesta saisi tapahtua myös kiinteytymistä tietyillä osa-alueilla. Eri salilla treenaminenkaan ei ole hidastanut kehitystä ja hyvää yhteistyötä. .
Valmiit, monipuoliset, vaihtelevat ja erityisesti tavoitteita kohti menevät treenit ovat olleet mahtavia. Kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Kaikki on niin sanotusti ollut valmiina tarjottimella, ei tarvitse kuin alkaa hommiin ja tietysti hikoilemaan!! Sitä kun tuppaa sokeutumaan omalle itselleen ja tekemiselleen. Aidosti on ollut fiilis, että Timoa kiinnostaa, miten menee ja miten treeni on kulkenut. Joka viikko pientä raporttia kuulumisista on vaihdettu. Onpa tuota tullut monet kerrat kyseltyä jos jonkinmoisia asiaakin ja aina vastauksen niihin olen saanut.
Tavoitteita toki asetimme heti alussa ja niitä kohti mentiin. Vaikkakin tavoitteeni oli (omasta mielestäni) aika yleisluonteisia, niin villeimmissäkään unelmissani en voinut kuvitella, miten joka ikinen lihasryhmä, painomäärien lisäykset ja tekniikasta nyt puhumuttakaan ovat kehittyneet ihan eri atmosfääreihin."
  • Jos mä oisin sä niin kyl mäkin olisin meidän kanssa 😉 Irrota sokka ja läheppä valmennukseen💪 Vapaita valmennuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta info@mypt.fi . . . #myptteam #myptoy #valmennuskeskusvoimala #myvoima #sinäoletkeskipiste #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #sokkairti
  • Yrittäjä! Esimies! Henkilöstöstäsi välittävä!
-
Haluatko sinä voida hyvin? Haluatko, että sinun henkilökuntasi voi hyvin?
-
Hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetut eurot maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti vähentyneinä sairaspoissaoloina, ennenaikaisen eläköitymisen vähentymisenä, sekä tuottavuuden ja tehokkuuden parantumisena.
-
Olen luennoinut ja kouluttanut vuosia hyvinvoinnista. Tulenko seuraavaksi teille? :) Tässä muutama palaute aikaisemmista koulutuksista:
-
” Todella hyvää infoa yrittäjille, jotka niin usein laiminlyövät omaa terveyttä työn varjolla ”
-
” Vastoin odotuksia ilta ja koulutus oli huikaisevan hieno; ei mitään normiravinto-, -liikunta-asiaa ja painostusta, vaan innostavaa ja kannustavaa asennetta. Tällaista ehdottomasti lisää. ”
-
” Erittäin innostava ja tärkeä asia, hyvin esitelty ja liikkumaan motivoiva illan anti 😊”
-
Ota yhteyttä toni.vayrynen@mypt.fi
-
Tsemppiä päivään! -Toni @tonivvay
-
#yrittäjyys #jaksaminen #työhyvinvointi #koulutus #hyvinvointi #suominousuun #hyvinvoinnintekijä #hyvinvoinninvalmentaja #tarjollaparempielämä #omajaksaminen #henkilöstönjaksaminen #työssäjaksaminen #sinäoletkeskipiste
  • Tyttö sinä olet tähti!.
.
Milka se on reipas mimmi
💪 Annetaanpa Milkan kertoa millainen fiilis hänelle jäi valmennuksesta tuon meidän Katin kanssa☺️.
. "Tulin Katin valmennukseen, koska halusin saada mun ruokapuolen kondikseen ja samalla painoa vähän alas. Oikeastaan liikkumisen kanssa ei ole ollut ongelmia vaan nimenomaan tuo syöminen on se minun kompastuskivi aina ollut. Aiemmin on ohjauksessa lyöty ruokavalio nenän eteen ja kielletty kaikki herkut ja tuloksia on kyllä nopeasti tullutkin, mutta ohjaukse loputtua kun on 'saanut luvan syödä' vapaammin niin on mennyt ihan plörinäksi.
.
Kati opetti mulle sen, että ensin pitää opetella syömään 5-6 päivässä. Sitten kun on oppinut ja sisäistänyt sen, että syö tasaisesti päivän aikana niin sitten voi alkaa katsomaan sisältöä.
.
Olen Katin kanssa oppinut hyväksymään itseni tällaisena ja saanut mielenrauhan sille, että havittelisin sitä muiden mulle luomaa mielikuvaa täydellisestä vartalosta, mulla on se jo nyt. Se, että olen oppinut oikeasti syömään oikein on ehkä isoin asia pitkiin aikoihin. Mua ei ole missään vaiheessa kielletty herkuttelemasta, kohtuus kaikessa toimii, kun se on aiemmin mennyt 'oo sekä kuntopuolella senkin edestä. Ja ne reenit, voi jummi!" - Milka-
#personaltrainingoulu #valmennuskeskusvoimala #kuntosirkkeli #oulu #personaltrainer #onnistuminen #sinäoletkeskipiste
  • Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana Kati on positiivinen ja kannustava. Kati ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.
-
Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä. Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta.
-
”Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.”
-
Kati valmentaa @valmennuskeskusvoimala ssa MyPT:n tiimissä, jossa voit törmätä Katiin 😊. Katin löydät myös täältä Instagramista 👉🏻 @kuntosirkkeli .
-
Voit tiedustella Katilta vapautuvista valmennuspaikoista (yksilö- ja ryhmävalmennukset) 👉🏻 Kati.sirkola@mypt.fi
-
Loistavaa viikonalkua, ollaanhan reippaina 👍
T.Toni
#unelmaduuni #letsdothis #hyvinvoinnintekijä #hyvinvoinninvalmentaja #tarjollaparempielämä #sinäoletkeskipiste #valmennuskeskusvoimala #myptoy
  • Pullasta porkkanaksi pienryhmävalmennus tulee taas! PP vol 8 käynnistyy 3.10.2017! Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana!! #tarjollaparempielämä #pienryhmävalmennus #pullastaporkkanaksi #kuntosirkkeli #valmennuskeskusvoimala #porkkana #treenaa