Sinä olet keskipiste.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

MyPT Sport System

MyPT Sport System tarjoaa tukea ja valmennusta urheilijoille, jotka haluavat kehittää suorituskykyään voiman, nopeuden, räjähtävyyden ja liikkuvuuden kautta. Valmennuksessa urheilijan lähtötasot testataan MyPT:n Strength & Conditioning –tyylisillä testipattereilla – lajikohtaisesti ja tavoitteita tukevasti. Teemme testeissä enemmän kuin pelkkiä maksiminostoja; testaamme puolieroja sekä pyrimme löytämään kropan heikkoja lenkkejä, joita vahvistamalla oheis- ja lajiharjoittelun tehot ja potentiaali saadaan parhaiten käyttöön.

Sport Systemin päävalmentajana toimii Strength & Conditioning Coach Mikko Niiranen, joka on valmentanut useita eri lajien urheilijoita kohti parempaa suorituskykyä.

Jos haluat;

• dominoida lajissasi
• enemmän nopeutta
• räjähtävyyttä
• voimaa
• kehonhallintaa ja liikkuvuutta
• harjoittelua tukevaa ravitsemusta
• laadukasta ohjelmointia salille ja energiantuoton kehittämiseen
• parempaa suorituskykyä

Ota yhteyttä


Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä! #myptoy

  • Pullasta porkkanaksi pienryhmävalmennus tulee taas! PP vol 8 käynnistyy 3.10.2017! Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana!! #tarjollaparempielämä #pienryhmävalmennus #pullastaporkkanaksi #kuntosirkkeli #valmennuskeskusvoimala #porkkana #treenaa
  • ❗️ASETA TAVOITTEET❗️
❗️OTA MIKKOON @mikkoniir YHTEYTTÄ❗️
❗️NAUTI MATKASTA❗️ Tämä on kova 💪🔥#hattupäästä 
T.Toni
➖
#Repost @mikkoniir (@get_repost)
・・・
Nyt on kova! 🔥💯 Salibandya pelaava asiakkaani Otto Fält suuntaa Saksan bundesliigaan pääsarjatasolle, MFBC Leipzigin riveihin pelaamaan.
➖
Otto tuli kesällä valmennukseen tavoitteenaan parempi fysiikka ja lisää jalkoja pelikentille. Samalla laitettiin ruokapuoli kuntoon ja vain 3kk:n jälkeen mies on tikissä! 🔥
➖
Yläselkä- ja polvivaivat hieman hidastivat treenejä, mutta järkevällä ohjelmoinnilla ja oikeanlaisella soveltamisella tulosta tuli voimaan ja räjähtävyyteen: .
🏋kapea penkki 52,5kg ➡ 67,5kg .
🏋leuanveto 1RM 10kg ➡ 20kg .
🏋vauhditon pituus 240cm ➡ 280cm (!!!!) .
🏋5-loikka 14,10m ➡ 16,22m(!!!) .
🏋sukkulajuoksu 12,8sek ➡ 10,8sek
.
Mies on saanut voimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä todella paljon valmennusjakson aikana. Tästä on hyvä lähteä pelihommiin 😎 .
.
Oton mietteitä treenijaksosta ⬇⬇⬇
"Hyötyjä Mikon kanssa paiskitun kesän jälkeen:
.
Fysiikkani kehittyi todella paljon, mikä näkyi niin salilla kuin kentällä.
.
Fysiikan reenaus ei ole enää pakkopullaa minkä voi skipata tekosyyn turvin. Opin nauttimaan fysiikan reenauksesta.
.
Ruokailu tottumukset muuttui kokonaan. Grandiosat jäi kauppaan.
.
Itsenäisesti treenaaminen on muuttunut pään raapimisesta järkeväksi ja kehittäväksi.
.
Lihasmassaa sekä painoa (+5kg) tuli lisää huomattavasti!
.
Treenailen alkavan kauden Mikon ohjelmilla ja aion ensi kesänä liittyä taas Mikon&Voimalan remmiin!"
.
📧Jos kiinnostuit fysiikan ja suorituskyvyn parantamisesta, laita viestiä mikko.niiranen@mypt.fi .
@floorball_mfbc
#salibandy #fysiikkavalmennus #valmennuskeskusvoimala #offseason #speed #power #strength #gains #floorball #voima #nopeus #räjähtävyys #coach #personaltraining #personaltrainer #myptoy
  • Valmennettavan mietteitä kuluneesta kolmen kk  valmennuksesta💪😎
.
"No ensimmäiset jutut mypt:stä kuulin kaverilta joka opiskeli  PT:ksi ja laatikin minulle ensimmäisen "Kohti Tervahiihtoa" 16 viikon ohjelman! Timosta en aiemmin ollut kuullut mutta kiinnostuksen kasvaessa luin voimalan valmennuksista / valmentajista ja Timon valmennustyyli koukutti, ensin voimaa!!! .
Sitten päätin käyttää vanhenevat smarttum setelit pt 90 pakettiin! Kyllä kanatti! 
Tavotteina oli et jos jonkun kilon saisi painoo pudotettua
ja inbody mittauksen perusteella jalkoihin lisää jerkkua. .
Sitten 12. Toukokuuta alottelimme ensin ravitsemuksella ja alku testeillä jota seurasi sitten kuukauden mittainen rakenteellinen / valmistava kausi et saatais harottavat jäsenet kulkemaan oikeaa linjaa ennen maximivoima kautta.
.
Siinä onnistuimme, sitten maximivoima ohjelman läpikäynti ja eiku menoksi! Itselle tuo voimakausi oli koko valmennuksen mieluisin pätkä. Hienoa nähdä että kyllä voima kasvaa vielä tälläkin iällä! Trap bar:illa maastavedon kehitys 110-190 kg /3kk😄.Muutenkin voimatasot kokonaisuudessaan nousujohteisia! Valmennus kokonaisuudessaan meni hyvin ja hyvää tsemppaamista sai kuulla yhteisissä treenikerroissa ! ympärysmittakin pieneni jonkun sentin mahan kohdalta.
.
Paino ei kumminkaan pudonnut vaikka vatsa meni sisään, liekkö liha vallannut kehon tai sitten en oppinut syömään kurinalaisesti! Tyytyväinen olen peilikuvaani ja aion jatkaa muutaman itsenäisen treenikuukauden jälkeen Tavoiteena näyttää samalta kuin itse valmentaja ja  trap bar mavessa 250kg ensi kesänä😄Kiitos näistä kolmesta kuukaudesta, ammattitaitoista valmennusta suosittelen muillekkin!"
.
#personaltraining #tarjollaparempielämä #myptoy #myptclarkkent #deadlift #squat #oulu #valmennuskeskusvoimala #crosscountryski #powerlifting
  • " Suhtaudu myötätuntoisesti toisen ihmisen toiveisiin "
-
" se jolla on kyky innostaa muita, on koko maailma puolellaan " - Samuli Välimäki
➖
Tänään uutta oppimassa ja inspiroitumassa👌
-
Loistavaa viikonloppua 👌☀️
T.Toni
#samulivälimäki #salesvation #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat
  • Jokainenhan tietää, että yrityksen tärkein voimavara on ihmiset. Työelämän muutokset, ainainen kiire ja stressi asettaa uudenlaisia vaatimuksia hyvinvoinnille, työkyvyn ylläpitämiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle.
-
Motivoitunut, hyväkuntoinen ja sitoutunut työntekijä sairastaa vähemmän, on tehokkaampi ja pysyy yrityksen palveluksessa pitempään. Täytyy myös muistaa, että hyvinvoiva ihminen on myös onnellisempi omassa elämässään, sillä vaikutukset yltävät työajalta myös vapaa-ajan puolelle.
-
Satsaamalla (työ)hyvinvointiin, satsaat ihmisiin. 😊👌 Tsemppiä viikkoosi!
t.Toni
#letsdothis #hyvinvoinnintekijat #hyvinvoinninvalmentajat #tarjollaparempielämä #työhyvinvointiaedistämässä #työhyvinvointi #työhyvinvointilähettiläät #yritysvalmennus #yritysvalmennukset #hyvinvointi #luennot #virkistyspäivä #hyvinvointipäivä #myptoy #sinäoletkeskipiste
  • Huippua maanantaita❗️💯👌
#letsdothis