Autamme asiakkaitamme omien unelmiensa saavuttamisessa.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Tiimi

MyPT on personal trainer –palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa saavuttamisessa.

TiimiTiimi

MyPT personal traineita yhdistää timanttinen ammattitaito yhdistettynä pieneen pilkkeeseen silmäkulmassa. Helposti lähestyttävyys, välittävä valmennusote ja kunnanhimoinen suhtautuminen asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseen ovat tunnusmerkkejä, joista erotat meidät kentällä. MyPT –logon lisäksi rintapieltämme koristavat koulutustahomme Trainer4Youn, laatustandardit määritelleen EuropeActiven sekä edustamiemme palvelukonseptien kehittäneen Revolutionin logot.

Tarinamme

Tarinamme kiteytyy toisen päävalmentajamme Toni Väyrysen kokemuksiin sekä elämäntapamuutokseen. Mies havahtuikin yhtenä päivänä pahaan oloonsa ja rapistuneeseen terveyteensä. Hän teki päätöksen, ryhtyi tekemään pieniä muutoksia ravitsemus- ja liikuntatottumuksissaan sekä päätyi onnistumisten innoittamana itsekin mukaan personal trainer –koulutukseen. Tänä päivänä Toni kertoo tarinaansa ja kannustaa ihmisiä aktivoitumaan, tavoitteenaan auttaa heitä saavuttamaan unelmansa MyPT –valmentajaverkoston avustamana.

Toni Väyrynen

toni-vayrynenPersonal trainer, ravintovalmentaja, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

Toni Väyrynen oli vielä viisi vuotta sitten IT –alalla vaikuttava yrittäjä, jonka terveys oli romahduspisteessä. Mies painoi lähes 120 kiloa, ja hänen sairauskertomuksensa oli vähintäänkin yhtä painavaa luettavaa.

Yhtenä päivänä Tonin mitta huonoa oloa tuli täyteen. Hän ymmärsi, että jos sama meno jatkuisi, hän ei olisi näkemässä lastensa kasvamista. Toni ryhtyi tekemään pieniä, mutta systemaattisia muutoksia terveystottumuksiinsa. Erinomaisten tulosten innostamana hän päätti kouluttautua personal traineriksi ja ryhtyä kannustamaan muitakin hyvinvointinsa edistämisessä.

Tänä päivänä Toni näyttää siltä, kun hän olisi syntynyt personal traineriksi. Atleettinen mies on kerännyt ympärilleen maamme osaavimman personal trainer –tiimin, jonka visiona on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa toteuttamisessa.

Toni toimii valmentajana, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Toni vastaa Voimalan ja MyPT:n liiketoimintojen- sekä palvelutarjooman kehittämisestä.

Valmentamisen lisäksi Toni luennoi hyvinvoinnista yrityksissä sekä kouluttaa Trainer4You:n personal trainereita.

Ota yhteyttä:
toni.vayrynen@mypt.fi
Puh. 045 6560000

Mikko Niiranen

mikko-niiranenVoimaharjoitteluvalmentaja, personal trainer, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Mikko toimii päävalmentajana yrityksessään MyPT Oy:ssa, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Mikko vastaa pienryhmävalmennusten suunnittelusta.

Valmentajana hän on vahvan tieto-taidon ja lukuisten onnistuneiden asiakasreferenssien myötä yksi Pohjois-Suomen halutuimmista personal trainereista. Valmentamisen lisäksi Mikko luennoi hyvinvoinnista sekä kouluttaa Trainer4You:n kuntosalivalmentajia ja personal trainereita. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelu ja sen suunnittelu, fysiikkaharjoittelu suoritus- ja toimintakykyä parantamaan sekä tavoitteita tukeva ravitsemus.

Ota yhteyttä:
mikko.niiranen@mypt.fi
Puh. 040 4176799

Timo Aho

Personal trainer

Timo on Trainer4You:lta valmistuva Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä.

Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun mies on ollut juoksuradalla siitä asti kun jaksaa edes muistaa. Jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja positiivisesti vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana kohti pitkäkestoista hyvinvointia.

Vahvuutena Timolla ovat kokonaisvaltainen kuntosaliharjoittelu, suunnittelu/ohjelmointi sekä voimaharjoittelu ja kehonmuokkaus.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Ota yhteyttä:
timo.aho@mypt.fi
Puh. 040 7670325

Harri Tapio

harri-tapioFysiikkavalmentaja, personal trainer

Harri on liikunnan vahva ammattilainen ja moniosaaja. Koulutukseltaan Harri on liikunnanopettaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Valmentajana hän on toiminut koko 2000 – luvun, muun muassa fysiikkavalmentajana ja lajivalmentajana monessa urheilulajissa.

Valmentajana Harri on määrätietoinen ja kannustava. Positiivisesti vaativa niin valmennettavalleen kuin myös itselleen. Oman huippu-urheilutaustansa sekä koulutuksensa vuoksi ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu tavoitteellisen harjoittelijan tai urheilijan suorituskyvyn parantaminen, kehitettävien ominaisuuksien vahvistaminen ja kuntouttaminen.

Ota yhteyttä:
harri.tapio@mypt.fi
Puh. 040 5656244

Sanna Savolainen

sanna-savolainenPainonnostovalmentaja, ammattivalmentaja

Sanna on intohimoinen painonnoston harrastaja ja valmentaja. Olympianostojen parissa kokemusta löytyy sekä kisalavoilta että lavan takaa valmentajan roolissa. Painonnoston parissa kuntoilevat sekä urheilevat ovat lämpimästi tervetulleita Sannan valmennukseen lähtötasosta riippumatta. Tavoitteenasi voi olla vaikkapa taidon oppiminen alkeista, tekniikan korjaaminen tai tuloksen nostaminen.

Fysiikkavalmennuksen joukkueiden tai muiden lajien urheilijoiden kanssa Sanna rakentaa painonnostoliikkeiden ympärille, taito edellä tottakai! Koulutukseltaan Sanna on Suomen painonnostoliiton taso 2 -painonnostovalmentaja sekä Lapin urheiluopistolla koulutettu ammattivalmentaja. Trainer4You personal trainer todistuskin tältä vaativalta mutta hymyilevältä valmentajalta löytyy.

Ota yhteyttä:
sanna.savolainen@mypt.fi
Puh. 044 9733964

Kati Sirkola

kati-sirkolaPersonal trainer

Tämän suurella sydämellä varustetun valmentajan energinen elämänasenne tarttuu sinuun takuuvarmasti. Pohjakoulutukseltaan Kati on valmennukseen sekä terveys-ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana hän positiivinen ja kannustava. Hän ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.

Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä. Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta. Hänet valittiinkin vuonna 2016 vuoden Revolution Personal Traineriksi.

”Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.”

Ota yhteyttä:
kati.sirkola@mypt.fi
Puh. 040 7434439

Sofia Vesa

Fysioterapeutti, personal trainer

Sofia on koulutukseltaan fysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer sekä Trainer4You Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentaja. Kahden lapsen äitinä Sofia tietää mitä on yhdistää kiireinen perhe-elämä ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Aina se ei ole helppoa, mutta ei sen kuulukaan olla. Sofia valmentaa työksensä niin raskaana olevia, äidiksi haaveilevia, synnyttäneitä, kuin ihan kaikenikäisiä ja -kokoisia naisia. Sofia toimii lantionpohjafysioterapeuttina ja vatsalihasten erkauman asiantuntijana, joten valmennuksissa otetaan aina huomioon naiseuteen liittyvät erityiskysymykset rennolla, kuntouttavalla otteella.

Ota yhteyttä:
sofia.vesa@mypt.fi
Puh. +358 40 7613917

Rekry

Oletko asiakaslähtöinen, pedantti ja välittävällä otteella valmentava, rautainen personal trainer –ammattilainen? Ovatko oppiminen, kehittyminen ja tiimissä onnistuminen Sinulle keskeisiä arvoja? Teetkö työtäsi intohimostasi liikuntaa ja asiakkaiden auttamista kohtaan? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin KYLLÄ, voit tulevaisuudessa olla yksi meistä!

 

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

Paikka

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköposti *

www-osoite *

Viesti *

Yhteistyökumppanit

Fitra

Suomen suurin liikunta- ja hyvinvointialan sisältö- sekä kustannusyhtiö.

MyPT hyödyntää valmennuksissaan Fitran tuottamia oppaita, kirjoja sekä sähköisiä sisältöjä.


Trainer4You

Vuonna 2004 perustettu personal training -ja ravintovalmentamisen uranuurtajayritys. Trainer4You Personal trainer -koulutus perustuu maailman johtaviin EuropeActiven asettamiin koulutusstandardeihin.

Kaikki MyPT –valmentajat ovat Trainer4Youn kouluttamia ja lisensoimia (Trainer4You/ EuropeActive) personal traineita sekä ravintovalmentajia.Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä! #myptoy

  • Tässä on Anu, valmennus hänen kanssaan aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi syyskuussa. Tällä hetkellä nainen painaa omatoimijaksoa ja vuoden vaihteessa on ollut puhetta yhteistyön jatkosta. .
Mikään turha nainenhan tämä ei ole. Valmennuksen aikana tapahtui seuraavanlaista💪: .
🔥Kyykyn ykkösmaximi: 95 kg, 55 kg sarjapainoilla tuli alussa 10 toistoa ja välitesteissä 44. .
🔥Leukoja vedellään ja dippejä lykitään nykyään sarjoja ilman kuminauhoja tai muita apuja. .
🔥Harjoittelua tukeva ja järkevä malli syömiselle on opittu myös 
Tässä vielä Anun omia ajatuksia valmennuksesta. ”Minähän olin jo pitkään miettinyt, että salitreeni kaipaisia uutta boostia ja päivitystä ja salaa jopa haaveillut PT:stä, joka pistää kinttuihin liikettä ja piiskaa ja motivoi kehittymään.  Yksi asia johti toiseen ja ei  aikaakaan, kun olinkin jo Voimalassa Timon kanssa juttusilla ja mietimme minun tavoitteista ja valmennuksen kulusta. .
Tavoitteitteeni olivat aluksi ehkä jopa varovaisia ja usko itseeni ja näkyvään kehitykseen olivat aika olemattomat. Vaikka toki toivoa, tahtoa, ja halua oli paljon! Lähdimme siis tavoittelemaan voimaa ja lihaksia, jonka myötävaikutuksesta saisi tapahtua myös kiinteytymistä tietyillä osa-alueilla. Eri salilla treenaminenkaan ei ole hidastanut kehitystä ja hyvää yhteistyötä. .
Valmiit, monipuoliset, vaihtelevat ja erityisesti tavoitteita kohti menevät treenit ovat olleet mahtavia. Kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Kaikki on niin sanotusti ollut valmiina tarjottimella, ei tarvitse kuin alkaa hommiin ja tietysti hikoilemaan!! Sitä kun tuppaa sokeutumaan omalle itselleen ja tekemiselleen. Aidosti on ollut fiilis, että Timoa kiinnostaa, miten menee ja miten treeni on kulkenut. Joka viikko pientä raporttia kuulumisista on vaihdettu. Onpa tuota tullut monet kerrat kyseltyä jos jonkinmoisia asiaakin ja aina vastauksen niihin olen saanut.
Tavoitteita toki asetimme heti alussa ja niitä kohti mentiin. Vaikkakin tavoitteeni oli (omasta mielestäni) aika yleisluonteisia, niin villeimmissäkään unelmissani en voinut kuvitella, miten joka ikinen lihasryhmä, painomäärien lisäykset ja tekniikasta nyt puhumuttakaan ovat kehittyneet ihan eri atmosfääreihin."
  • Jos mä oisin sä niin kyl mäkin olisin meidän kanssa 😉 Irrota sokka ja läheppä valmennukseen💪 Vapaita valmennuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta info@mypt.fi . . . #myptteam #myptoy #valmennuskeskusvoimala #myvoima #sinäoletkeskipiste #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #sokkairti
  • Yrittäjä! Esimies! Henkilöstöstäsi välittävä!
-
Haluatko sinä voida hyvin? Haluatko, että sinun henkilökuntasi voi hyvin?
-
Hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetut eurot maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti vähentyneinä sairaspoissaoloina, ennenaikaisen eläköitymisen vähentymisenä, sekä tuottavuuden ja tehokkuuden parantumisena.
-
Olen luennoinut ja kouluttanut vuosia hyvinvoinnista. Tulenko seuraavaksi teille? :) Tässä muutama palaute aikaisemmista koulutuksista:
-
” Todella hyvää infoa yrittäjille, jotka niin usein laiminlyövät omaa terveyttä työn varjolla ”
-
” Vastoin odotuksia ilta ja koulutus oli huikaisevan hieno; ei mitään normiravinto-, -liikunta-asiaa ja painostusta, vaan innostavaa ja kannustavaa asennetta. Tällaista ehdottomasti lisää. ”
-
” Erittäin innostava ja tärkeä asia, hyvin esitelty ja liikkumaan motivoiva illan anti 😊”
-
Ota yhteyttä toni.vayrynen@mypt.fi
-
Tsemppiä päivään! -Toni @tonivvay
-
#yrittäjyys #jaksaminen #työhyvinvointi #koulutus #hyvinvointi #suominousuun #hyvinvoinnintekijä #hyvinvoinninvalmentaja #tarjollaparempielämä #omajaksaminen #henkilöstönjaksaminen #työssäjaksaminen #sinäoletkeskipiste
  • Tyttö sinä olet tähti!.
.
Milka se on reipas mimmi
💪 Annetaanpa Milkan kertoa millainen fiilis hänelle jäi valmennuksesta tuon meidän Katin kanssa☺️.
. "Tulin Katin valmennukseen, koska halusin saada mun ruokapuolen kondikseen ja samalla painoa vähän alas. Oikeastaan liikkumisen kanssa ei ole ollut ongelmia vaan nimenomaan tuo syöminen on se minun kompastuskivi aina ollut. Aiemmin on ohjauksessa lyöty ruokavalio nenän eteen ja kielletty kaikki herkut ja tuloksia on kyllä nopeasti tullutkin, mutta ohjaukse loputtua kun on 'saanut luvan syödä' vapaammin niin on mennyt ihan plörinäksi.
.
Kati opetti mulle sen, että ensin pitää opetella syömään 5-6 päivässä. Sitten kun on oppinut ja sisäistänyt sen, että syö tasaisesti päivän aikana niin sitten voi alkaa katsomaan sisältöä.
.
Olen Katin kanssa oppinut hyväksymään itseni tällaisena ja saanut mielenrauhan sille, että havittelisin sitä muiden mulle luomaa mielikuvaa täydellisestä vartalosta, mulla on se jo nyt. Se, että olen oppinut oikeasti syömään oikein on ehkä isoin asia pitkiin aikoihin. Mua ei ole missään vaiheessa kielletty herkuttelemasta, kohtuus kaikessa toimii, kun se on aiemmin mennyt 'oo sekä kuntopuolella senkin edestä. Ja ne reenit, voi jummi!" - Milka-
#personaltrainingoulu #valmennuskeskusvoimala #kuntosirkkeli #oulu #personaltrainer #onnistuminen #sinäoletkeskipiste
  • Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana Kati on positiivinen ja kannustava. Kati ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.
-
Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä. Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta.
-
”Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.”
-
Kati valmentaa @valmennuskeskusvoimala ssa MyPT:n tiimissä, jossa voit törmätä Katiin 😊. Katin löydät myös täältä Instagramista 👉🏻 @kuntosirkkeli .
-
Voit tiedustella Katilta vapautuvista valmennuspaikoista (yksilö- ja ryhmävalmennukset) 👉🏻 Kati.sirkola@mypt.fi
-
Loistavaa viikonalkua, ollaanhan reippaina 👍
T.Toni
#unelmaduuni #letsdothis #hyvinvoinnintekijä #hyvinvoinninvalmentaja #tarjollaparempielämä #sinäoletkeskipiste #valmennuskeskusvoimala #myptoy
  • Pullasta porkkanaksi pienryhmävalmennus tulee taas! PP vol 8 käynnistyy 3.10.2017! Ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana!! #tarjollaparempielämä #pienryhmävalmennus #pullastaporkkanaksi #kuntosirkkeli #valmennuskeskusvoimala #porkkana #treenaa