Autamme asiakkaitamme omien unelmiensa saavuttamisessa.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Tiimi

MyPT on personal trainer –palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa saavuttamisessa.

TiimiTiimi

MyPT personal traineita yhdistää timanttinen ammattitaito yhdistettynä pieneen pilkkeeseen silmäkulmassa. Helposti lähestyttävyys, välittävä valmennusote ja kunnanhimoinen suhtautuminen asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseen ovat tunnusmerkkejä, joista erotat meidät kentällä. MyPT –logon lisäksi rintapieltämme koristavat koulutustahomme Trainer4Youn, laatustandardit määritelleen EuropeActiven sekä edustamiemme palvelukonseptien kehittäneen Revolutionin logot.

Tarinamme

Tarinamme kiteytyy toisen päävalmentajamme Toni Väyrysen kokemuksiin sekä elämäntapamuutokseen. Mies havahtuikin yhtenä päivänä pahaan oloonsa ja rapistuneeseen terveyteensä. Hän teki päätöksen, ryhtyi tekemään pieniä muutoksia ravitsemus- ja liikuntatottumuksissaan sekä päätyi onnistumisten innoittamana itsekin mukaan personal trainer –koulutukseen. Tänä päivänä Toni kertoo tarinaansa ja kannustaa ihmisiä aktivoitumaan, tavoitteenaan auttaa heitä saavuttamaan unelmansa MyPT –valmentajaverkoston avustamana.

Toni Väyrynen

toni-vayrynenPersonal trainer, ravintovalmentaja, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

Toni Väyrynen oli vielä viisi vuotta sitten IT –alalla vaikuttava yrittäjä, jonka terveys oli romahduspisteessä. Mies painoi lähes 120 kiloa, ja hänen sairauskertomuksensa oli vähintäänkin yhtä painavaa luettavaa.

Yhtenä päivänä Tonin mitta huonoa oloa tuli täyteen. Hän ymmärsi, että jos sama meno jatkuisi, hän ei olisi näkemässä lastensa kasvamista. Toni ryhtyi tekemään pieniä, mutta systemaattisia muutoksia terveystottumuksiinsa. Erinomaisten tulosten innostamana hän päätti kouluttautua personal traineriksi ja ryhtyä kannustamaan muitakin hyvinvointinsa edistämisessä.

Tänä päivänä Toni näyttää siltä, kun hän olisi syntynyt personal traineriksi. Atleettinen mies on kerännyt ympärilleen maamme osaavimman personal trainer –tiimin, jonka visiona on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa toteuttamisessa.

Toni toimii valmentajana, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Toni vastaa Voimalan ja MyPT:n liiketoimintojen- sekä palvelutarjooman kehittämisestä.

Valmentamisen lisäksi Toni luennoi hyvinvoinnista yrityksissä sekä kouluttaa Trainer4You:n personal trainereita.

Ota yhteyttä:
toni.vayrynen@mypt.fi
Puh. 045 6560000

Mikko Niiranen

mikko-niiranenVoimaharjoitteluvalmentaja, personal trainer, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Mikko toimii päävalmentajana yrityksessään MyPT Oy:ssa, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Mikko vastaa pienryhmävalmennusten suunnittelusta.

Valmentajana hän on vahvan tieto-taidon ja lukuisten onnistuneiden asiakasreferenssien myötä yksi Pohjois-Suomen halutuimmista personal trainereista. Valmentamisen lisäksi Mikko luennoi hyvinvoinnista sekä kouluttaa Trainer4You:n kuntosalivalmentajia ja personal trainereita. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelu ja sen suunnittelu, fysiikkaharjoittelu suoritus- ja toimintakykyä parantamaan sekä tavoitteita tukeva ravitsemus.

Ota yhteyttä:
mikko.niiranen@mypt.fi
Puh. 040 4176799

Timo Aho

Personal trainer

Timo on Trainer4You:lta valmistuva Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä.

Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun mies on ollut juoksuradalla siitä asti kun jaksaa edes muistaa. Jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja positiivisesti vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana kohti pitkäkestoista hyvinvointia.

Vahvuutena Timolla ovat kokonaisvaltainen kuntosaliharjoittelu, suunnittelu/ohjelmointi sekä voimaharjoittelu ja kehonmuokkaus.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Ota yhteyttä:
timo.aho@mypt.fi
Puh. 040 7670325

Harri Tapio

harri-tapioFysiikkavalmentaja, personal trainer

Harri on liikunnan vahva ammattilainen ja moniosaaja. Koulutukseltaan Harri on liikunnanopettaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Valmentajana hän on toiminut koko 2000 – luvun, muun muassa fysiikkavalmentajana ja lajivalmentajana monessa urheilulajissa.

Valmentajana Harri on määrätietoinen ja kannustava. Positiivisesti vaativa niin valmennettavalleen kuin myös itselleen. Oman huippu-urheilutaustansa sekä koulutuksensa vuoksi ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu tavoitteellisen harjoittelijan tai urheilijan suorituskyvyn parantaminen, kehitettävien ominaisuuksien vahvistaminen ja kuntouttaminen.

Ota yhteyttä:
harri.tapio@mypt.fi
Puh. 040 5656244

Sanna Savolainen

sanna-savolainenPainonnostovalmentaja, ammattivalmentaja

Sanna on intohimoinen painonnoston harrastaja ja valmentaja. Olympianostojen parissa kokemusta löytyy sekä kisalavoilta että lavan takaa valmentajan roolissa. Painonnoston parissa kuntoilevat sekä urheilevat ovat lämpimästi tervetulleita Sannan valmennukseen lähtötasosta riippumatta. Tavoitteenasi voi olla vaikkapa taidon oppiminen alkeista, tekniikan korjaaminen tai tuloksen nostaminen.

Fysiikkavalmennuksen joukkueiden tai muiden lajien urheilijoiden kanssa Sanna rakentaa painonnostoliikkeiden ympärille, taito edellä tottakai! Koulutukseltaan Sanna on Suomen painonnostoliiton taso 2 -painonnostovalmentaja sekä Lapin urheiluopistolla koulutettu ammattivalmentaja. Trainer4You personal trainer todistuskin tältä vaativalta mutta hymyilevältä valmentajalta löytyy.

Ota yhteyttä:
sanna.savolainen@mypt.fi
Puh. 044 9733964

Kati Sirkola

kati-sirkolaPersonal trainer

Tämän suurella sydämellä varustetun valmentajan energinen elämänasenne tarttuu sinuun takuuvarmasti. Pohjakoulutukseltaan Kati on valmennukseen sekä terveys-ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana hän positiivinen ja kannustava. Hän ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.

Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä. Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta. Hänet valittiinkin vuonna 2016 vuoden Revolution Personal Traineriksi.

”Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.”

Ota yhteyttä:
kati.sirkola@mypt.fi
Puh. 040 7434439

Sofia Vesa

Fysioterapeutti, personal trainer

Sofia on koulutukseltaan fysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer sekä Trainer4You Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentaja. Kahden lapsen äitinä Sofia tietää mitä on yhdistää kiireinen perhe-elämä ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Aina se ei ole helppoa, mutta ei sen kuulukaan olla. Sofia valmentaa työksensä niin raskaana olevia, äidiksi haaveilevia, synnyttäneitä, kuin ihan kaikenikäisiä ja -kokoisia naisia. Sofia toimii lantionpohjafysioterapeuttina ja vatsalihasten erkauman asiantuntijana, joten valmennuksissa otetaan aina huomioon naiseuteen liittyvät erityiskysymykset rennolla, kuntouttavalla otteella.

Ota yhteyttä:
sofia.vesa@mypt.fi
Puh. +358 40 7613917

Rekry

Oletko asiakaslähtöinen, pedantti ja välittävällä otteella valmentava, rautainen personal trainer –ammattilainen? Ovatko oppiminen, kehittyminen ja tiimissä onnistuminen Sinulle keskeisiä arvoja? Teetkö työtäsi intohimostasi liikuntaa ja asiakkaiden auttamista kohtaan? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin KYLLÄ, voit tulevaisuudessa olla yksi meistä!

 

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

Paikka

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköposti *

www-osoite *

Viesti *

Yhteistyökumppanit

Fitra

Suomen suurin liikunta- ja hyvinvointialan sisältö- sekä kustannusyhtiö.

MyPT hyödyntää valmennuksissaan Fitran tuottamia oppaita, kirjoja sekä sähköisiä sisältöjä.


Trainer4You

Vuonna 2004 perustettu personal training -ja ravintovalmentamisen uranuurtajayritys. Trainer4You Personal trainer -koulutus perustuu maailman johtaviin EuropeActiven asettamiin koulutusstandardeihin.

Kaikki MyPT –valmentajat ovat Trainer4Youn kouluttamia ja lisensoimia (Trainer4You/ EuropeActive) personal traineita sekä ravintovalmentajia.Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä! #myptoy

  • Jokainenhan tietää, että yrityksen tärkein voimavara on ihmiset. Työelämän muutokset, ainainen kiire ja stressi asettaa uudenlaisia vaatimuksia hyvinvoinnille, työkyvyn ylläpitämiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle.
-
Motivoitunut, hyväkuntoinen ja sitoutunut työntekijä sairastaa vähemmän, on tehokkaampi ja pysyy yrityksen palveluksessa pitempään. Täytyy myös muistaa, että hyvinvoiva ihminen on myös onnellisempi omassa elämässään, sillä vaikutukset yltävät työajalta myös vapaa-ajan puolelle.
-
Satsaamalla (työ)hyvinvointiin, satsaat ihmisiin. 😊👌 Tsemppiä viikkoosi!
t.Toni
#letsdothis #hyvinvoinnintekijat #hyvinvoinninvalmentajat #tarjollaparempielämä #työhyvinvointiaedistämässä #työhyvinvointi #työhyvinvointilähettiläät #yritysvalmennus #yritysvalmennukset #hyvinvointi #luennot #virkistyspäivä #hyvinvointipäivä #myptoy #sinäoletkeskipiste
  • Huippua maanantaita❗️💯👌
#letsdothis
  • Huomio huomio huomiiiiiiooo!.
.
Uudet Tehoryhmät starttaavat taas syyskuussa viikolla 37! Uutuutena voit valita joko aamupäivä- tai iltaryhmän!.
.
ILMOTTAUDU MUKAAN 😊.
.
Tehoryhmässä pääset pienessä porukassa personal trainerin valvovan silmän alle kaksi kertaa viikossa treenaamaan. Tehoryhmä on nimensä mukaisesti tehokasta valmennusta, jossa saat: -kaksi tehokasta hikitreeniä viikossa -yksilölliset ruokaohjeet -päivitettävät saliohjelmat 3kk:n ajalle
+Lisäksi Sinulla on käytössä koko ajan valmentajan tuki (Q&A – eli kysy mitä vaan, valmentaja selvittää asian puolestasi) sekä salainen Facebook –ryhmä.
.
Tehoryhmässä sinulla voi olla tavoitteena:
-painonpudotus
-kiinteytyminen
-kehonmuokkaus
-liikuntakipinän aikaansaaminen
-kunnon kohottaminen.
.
Samalla, kun kunto kasvaa ja kroppa muuttuu, saat innostavia treenejä ryhmässä hikitreenien kuningattaren & vuoden 2016 personal traineriksi valitun Kati Sirkolan koutsaamana.
.
Tehoryhmän hinta 279€/kk!  Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, niin sinulla on käytössäsi 100% rahat takaisin –takuu.
.
Treenipäivät aamupäiväryhmässä tiistai ja torstai klo. 11-12 ja iltaryhmässä maanantai ja torstai klo.18-19💪.
.
Hae mukaan syyskuussa starttaavaan Tehoryhmään nyt: info@mypt.fi.
.
Huom! Paikkoja rajoitetusti!.
.
#myptoy #tehoryhmä #grouptraining #personaltraining #personaltrainingoulu #kuntosirkkeli @kuntosirkkeli #valmennuskeskusvoimala @valmennuskeskusvoimala
  • Pistettiin syksyn kovin tapahtuma pystyyn! Tarjolla parempi elämä -tapahtuma on 16.9. Valmennuskeskus Voimalassa! Linkki tapahtumaan BIOSSA 👆🏻
Tässä alustava päivän ohjelma:
🔸Klo: 12.15 – 13.15
- Toni Väyrynen, luento; eväät pysyvään elämäntapamuutokseen
🔸Klo: 13.30 – 14.30
- Mikko Niiranen, workshop; Strength & Conditioning – voimaa ja kuntoa kehittävä ryhmätreeni
🔸Klo: 14.45 – 15.30
- Timo Aho; luento: kehonmuokkausta ja suorituskykyä tukeva ravitsemus
🔸Klo: 15.45 – 17.00
- Sofia Vesa, workshop; vahva lantionpohja ja vahva keskivartalo, 30min
- Sofia Vesa, luento; vahva lantionpohja ja vahva keskivartalo, 45min
🔸Klo: 17.15 – 18.00
- Kati Sirkola, luento; asenne ratkaisee: tarina positiivisuuden ja liikunnan merkityksestä hyvinvoinnissa
-
🔺Päivän aikana voit myös tulla tutustumaan Oulun monipuolisimmalle salille ja treenata, eikä maksa mitään :) Toivottavasti pääset mukaan 👌💪
-
Tsemppiä ja aurinkoa päivääsi ☀️ T.Toni
#tarjollaparempielämä #hyvinvoinnintekijat #hyvinvoinninvalmentajat #tapahtuma #tapahtumaoulussa #valmennuskeskusvoimala
  • Yrittäjä! Onko fiilis kuvan mukainen? Painat päivästä-, viikosta-, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Päiväsi on 12 – 14 tuntisia. Pidät huilia vain silloin kun flunssa tai sairaus kaataa sinut sänkyyn. Olet flunssassa useita kertoja vuodessa. Aika menee siivillä ja lapset kasvaa, kuten sinäkin. Vaatekaappisi on mennyt viimeisen vuoden - kahden aikana uusiksi, koska entiset vaatteet ovat käyneet pieniksi. Illalla ennen nukahtamistasi ja aamulla herättyäsi ensimmäiset ajatukset ovat työssä ja miten selviät kaikesta tänään ja huomenna. Mietit mistä saisit taas energiaa tulevaan päivään. Et ehkä muista mitä eilen tai edellisellä viikolla tapahtui, alat unohtelemaan asioita. Välillä mennään aika sumussa. Kuulostaako tutulta?
-
Laiminlyömme helposti terveytemme vaalimisen, se tapahtuu usein tiedostamatta sitä itse. Priorisoimme työn kaiken edelle. Uupumus saattaa hiipiä hiljaa ja huomaamatta. Sinun on huolehdittava itsestään. Kukaan muu ei sinun terveyttä vahdi kuin sinä itse. Vain terveenä ja energisenä jaksaa yrittää ja tehdä töitä!
-
Yrittäjän elämäntilanteeseen kuuluu uskomattoman paljon töitä. Yrittäjäkin on ihminen, ei kone. Yrittäjän tulee huolehtia siitä, että myös perheelle, ystäville ja harrastuksille jää aikaa. Onnellisella perheellä, ystävillä ja harrastuksilla on ratkaiseva vaikutus yrittäjän omaan (työ)hyvinvointiin ja jaksamiseen. -
Itse asiassa kaikki tämä koskee myös työntekijöitä ja kaikkia meitä eikä vain pelkästään yrittäjiä ☝️
-
Käy tsekkaamassa nettisivuiltamme referenssejämme 👉🏻 www.mypt.fi, linkki myös biossa 👆🏻
-
Tsemppiä ja loistavaa kesän jatkoa 🤗
t. Toni
#yrittäjyys #jaksaminen #työhyvinvointi #hyvinvointi #suominousuun #linnanjuhlat #myptoy #hyvinvointialanyrittäjä #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #yrittäjänasialla #sinäoletkeskipiste #tarjollaparempielämä #valmennuskeskusvoimala
  • Loma lopuillaan? Paluu arkeen koittaa ihan kohta? Lomalla tehty päätös siitä, että nyt tehdään ryhtiliike ja aloitetaan oman, paremman, hyvinvoinnin tavoitteleminen⁉️
-
Kysele syksyn yksilö- ja pienryhmävalmennuksista laittamalla mailia 👉🏻info@mypt.fi
T.Toni
#myptoy #personaltraining #valmennus #yksilövalmennus #ryhmävalmennus #valmennuskeskusvoimala #sinäoletkeskipiste #yritysvalmennus #työhyvinvointi #hyvinvoinnintekijat #hyvinvoinninvalmentajat #tarjollaparempielämä #oulu