Sinä olet keskipiste.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Lisävoimia Voimalaan


Lisävoimia Voimalaan


Oulun Limingantullin kaupunginosassa (Kempeleentie 5:ssä) sijaitseva Toimintasali Voimala on toiminnalliseen harjoitteluun, voimailuun, kehonpainotreeniin sekä urheilijoiden fyysiseen harjoitteluun erikoistunut kuntokeskus.

Voimalan perustaja ja voimanainen Sanna Savolainen saa yrityskaupan kautta tuekseen keskusta kehittämään sekä pyörittämään personal trainerit Mikko Niirasen ja Toni Väyrysen, joiden tavoitteena on tuoda toimivan konseptin rinnalle myös laadukkaat personal training ja pienryhmävalmennuspalvelut.

Sanna voimakkaammin valmentamaan

Voimalaa vuodesta 2011 saakka pyörittänyt Sanna Savolainen on kansainvälisissäkin kilpailuissa ansioitunut voimanainen (Crossfit, voimannosto, painonnosto sekä strongwoman), ammattivalmentaja ja Trainer4You personal trainer.

Sannan rinnalle Voimalan liiketoimintaa sekä valmennuspalveluita kehittämään astuvat uudet omistajat Toni Väyrynen ja Mikko Niiranen. Molemmat miehet ovat työllistäneet itsensä viimeiset vuodet personal trainereina ja Trainer4Youn kouluttajina. Yhteisen yrityksensä, MyPT Oy:n palkkalistoilla miehet ovat urakoineet vuoden verran. Toimitusjohtajana Väyrysen vastuulla on liiketoiminnan sekä palvelutarjooman kehittäminen, kun Mikko keskittyy päävalmentajana painotetummin valmennus- ja asiakaspalvelutyöhön.

Vanhaa kunnioitten, uutta luoden

Voimalan konsepti tulee säilymään toimivilta osin ennallaan. Voimailun ja kehonpainoharjoittelun rinnalle tuodaan kuitenkin vahvasti myös personal training –palveluita, jotka on suunnattu niin aloitteleville kuntoilijoille, kuin jo harjoittelussaan edistyneille treenaajille ja eri lajien huippu-urheilijoille. Jääkiekkoa seuraavat jäsenet ovatkin voineet tunnistaa muun muassa huippukiekkoilijat Joonas Donskoin, Sebastian Ahon sekä Markus Nutivaaran treenaamassa omien fysiikkavalmentajiensa Samppa Jaakolan sekä Harri Tapion kanssa Voimalassa.

”Tavoitteenamme on säilyttää Voimalan henki ja toiminnallisuus, mutta tuoda niiden rinnalle myös harjoittelun aloittamisen kynnystä madaltavia elementtejä, kuten personal trainer –palveluja sekä peruslaitteet, joilla treenaaminen on helppoa ja turvallista aloittaa”, kertoo toimitusjohtaja Toni Väyrynen aikeistaan. ”Laitekanta palvelee myös voimailua harrastavia sekä huippu-urheilijoita tukiharjoitteet sekä kuntouttavan treenin mahdollistaen”, Väyrynen täydentää laitekannan merkitystä.

Vahvaa personal trainer –osaamista

”Personal trainer –palveluiden avulla Voimalaan houkutellaan uusia harjoittelijoita, mutta tarjotaan myös lisäpalveluja nykyisille asiakkaille”, päävalmentaja Mikko Niiranen kertoo. ”Yksilövalmennuksen ja pienryhmien lisäksi Voimalaan avataan nykyaikainen kuntotestiasema, jossa yksilöasiakkaat sekä joukkueet voivat testauttaa polkupyörätestein kestävyyskuntonsa, InBody –mittauksin kehonkoostumuksensa ja Firstbeat –hyvinvointianalyysin avulla kokonaishyvinvointinsa sekä palautumisensa tilan. Kuukausittain toteutettavat asiantuntijaluennot ovat jäsenille ilmaisia ja ne järjestetään yhteistyössä Euroopan johtavan personal trainer –koulutusorganisaation Trainer4Youn kanssa”, Mikko avaa tulevia jäsenetuja.

”Voimalassa voi törmätä jatkossa myös personal trainer – ja kuntosalivalmentaja –opiskelijaryhmiin, sillä Trainer4Youn ohjaajakoulutukset tullaan jatkossa Oulussa järjestämään Voimalan yläkerrassa. Toiminnalliset osuudet vedetään läpi Voimalan monipuolisissa liikuntatiloissa, joten pientä säpinää on luvassa myös keskuksen puolelle”, Trainer4Youn kehitysjohtaja Riku Aalto valottaa. ”Tarjoammekin Voimalan jäsenille ilmaista oppia jäsenluentojen kautta sekä tuntuvan yhteistyöalennuksen ohjaajakoulutuksistamme, jos innokkaita pt- tai kuntosalivalmentajaopiskelijoita löytyy jäsenistöstä”, Aalto intoutuu heittämään.

”Uskomme, että Voimalasta kehittyy Suomen johtava personal training- ja fysiikkavalmennuskeskus, joka tulee työllistämään ison joukon personal trainereita sekä muita valmennuksen ammattilaisia, Niiranen päättää Savolaisen ja Väyrysen nyökytellessä vieressä.

Tilaa uutiskirjeemme ja saa ilmainen pakaraohjelma sähköpostiisi.

Seuraa meitä! #myptoy

  • Enää 2 paikkaa vapaana!!!!!!! TAMMIKUUSSA SE STARTTAA NIMITTÄIN RASVANTIRISTELY -TEHORYHMÄ 💪

Tässä tehoryhmässä pääset treenaamaan pienessä porukassa personal trainerin valvovan silmän alle kaksi kertaa viikossa!
Rasvantiristelyryhmässä sinulla voi olla tavoitteena: - Nimensä mukaisesti rasvantiristely
- Kiinteytyminen
- Liikuntakipinän aikaansaaminen
- Kunnon kohottaminen

Samalla, kun kunto kasvaa ja kroppa muuttuu, saat innostavia treenejä ryhmässä meikäläisen koutsaamana.
Valmennuksen sisältö: - Kaksi tehokasta hikitreeniä viikossa
- Yksilölliset ruokaohjeet ja seuranta
- Päivitettävät saliohjelmat 3kk:n ajalle
- Lisäksi Sinulla on käytössä koko ajan valmentajan tuki (Q&A – eli kysy mitä vaan, valmentaja selvittää asian puolestasi) sekä salainen Facebook –ryhmä
- Mahdollisuus myös korvata mahdolliset poissaolot toisessa ryhmässä, jos joskus aikataulut eivät passaa!! Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, sinulla on käytössäsi 100% rahat takaisin –takuu. - Kesto 12 viikkoa 8.1- 29.3.2018
- 24 tapaamista
- 279€/kk
- Ryhmään otetaan viisi ensimmäistä!

EARLY BIRD-HINTA 239E 1.1.2018 SAAKKA

Ilmoittautuminen kati.sirkola@mypt.fi

#pienryhmävalmennus #rasvantiristely #tehoryhmä #personaltrainingoulu #myptoy #valmennuskeskusvoimala #kuntosirkkeli #rasvapalaa #kuntokasvaa #naururaikaa
  • Timon @mypttimo ja Pauliinan 3kk:n yhteenveto, loistavia tuloksia kolmessa kuukaudessa 💪 Matka jatkuu Timolla ja Pauliinalla 😊👍
T.Toni
-
Otettiin tuossa taannoin välitsekkiä Pauliinan kanssa, että mitä kolmen kk valmennuksen aikana on saatu aikaan🤔.
.
.✅-11 kg rasvamassasta
.✅korjatut ruokailutottumukset
.✅vajaan liikeradan kehonpainokyykystä 75 kg takakyykkyyn
.✅enemmän energiaa arkeen ja omaan työhön, enää ei kuulemma väsytä töissä.
.
Työmme jatkuu edelleen HYVIN progressiivisena seuraavien testien jälkeen kuullaan lisää Pauliinasta varmasti😌
.
Valmennuspaikkoja on kolme kappaletta auki tällä hetkellä, Mikäli olet harkinnut valmennuksen ottamista itsellesi. .
Varaa aika konsultaatioon laittamalla mailia osoitteeseen: timo.aho@mypt.fi
.
#myptoy #myptclarkkent #oulu #valmennuskeskusvoimala #fatloss #strenghtgains #personaltraining #progressio #ravitsemus #tarjollaparempielämä #tavoitteellinenharjoittelu
  • Minulla ja Mikolla voimaannuttava aamu takana Valmennustrio Oy:n Jonnan ja Virpin kanssa 😊 👉🏻 Yhteistyössä on voimaa 💪
-
Loistoa päivääsi ☀️
T.Toni 
#yhteistyössäonvoimaa #sneakpeek #parempikaksinkuinyksin #itsensäjohtaminen #tehokkuus #työhyvinvointi #esimiesjahenkilöstö #hyvinvoinnintekijät #hyvivoinninvalmentajat #tarjollaparempielämä #unelmaduuni @valmennustrio
  • Me MyPT:llä tarjoamme yhteistyökumppanien kanssa paljon muutakin kuin pelkän rasitteen / progression kropalle. Tässä @maikkkou tarina👊🔥
.
"Harrastan salibandya ja tarkoituksena oli saada nopeutta jalkoihin, jotta ehtisin palloon ensimmäisenä sekä yläkroppaan lihasta. Toukokuussa tekemäni InBody-mittaus osoitti, että oikean ja vasemman puolen lihaksistossa oli myös puolieroja, joten niitäkin oli tarkoitus tasoittaa.
.
Kaverini oli ennen minua ollut Timon valmennuksessa jo jonkin aikaa ja hänen suosituksesta otinkin Timon kanssa puheeksi valmennuksen. Tarkoitus oli tehdä saliohjelmat neljäksi kuukaudeksi, mutta viikonloppu ennen treenauksen aloittamista takareisi revähti. Tämän johdosta otin yhteyttä Lauraan ja hänen kanssa huomattiin, että pelkkä takareisi ei ole ainoa ongelma. Liikkuvuus oli erittäin huono, lonkan asento oli väärä sekä en päässyt kyykkyyn ilman että kantapääni nousivat. Laura antoi hyviä ohjeita minulle liikkuvuuden parantamiseksi sekä neuvoi Timoa suunnittelemaan saliohjelman tukemaan kuntoutusta. .
Kuntoutuskauden jälkeen pääsin kunnolla treenaamaan. Treenejä on ollut monipuolisesti ja vaikka olenkin itsenäisesti käynyt salilla välillä enemmän ja välillä vähemmän, niin ammattilaisen opastuksella on saanut paljon enemmän irti tästä 4 kuukaudesta kuin mitä olisi treenannut itsekseen. Liikkeet ovat olleet monipuolisia ja kuukauden välein vaihtuva ohjelma on pitänyt huolen siitä, ettei saliohjelmaan kyllästy. Jos ja kun lihakset ovat menneet jumiin, oli apu onneksi lähellä. Harrilla on tullut käytyä useaan otteeseen treenikauden aikana ja aina ovat jumit auenneet.

Kaiken kaikkiaan tämä kolmen ihmisen muodostama tiimi on antanut avaimet minulle saavuttaa niin paljon enemmän kuin mitä olisin voinut kuvitella 4 kuukauden aikana saavuttavani. Takareisi on kunnossa, nopeutta on tullut lisää, lihasmassaa on tullut noin 5 kiloa ja rasva on lähtenyt sen tieltä pois. Vyötärö on pienentynyt, liikkuvuutta on paljon enemmän ja nyt pääsen jo kyykkyyn! Paljon on siis menty eteenpäin, mutta vielä on tekemistä. Kiitokset Timolle, Lauralle ja Harrille näistä välillä rankoista, mutta opettavaisista kuukausista"

Terveisin,
Mikko Suomalainen
  • Tässä on Anu, valmennus hänen kanssaan aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi syyskuussa. Tällä hetkellä nainen painaa omatoimijaksoa ja vuoden vaihteessa on ollut puhetta yhteistyön jatkosta. .
Mikään turha nainenhan tämä ei ole. Valmennuksen aikana tapahtui seuraavanlaista💪: .
🔥Kyykyn ykkösmaximi: 95 kg, 55 kg sarjapainoilla tuli alussa 10 toistoa ja välitesteissä 44. .
🔥Leukoja vedellään ja dippejä lykitään nykyään sarjoja ilman kuminauhoja tai muita apuja. .
🔥Harjoittelua tukeva ja järkevä malli syömiselle on opittu myös 
Tässä vielä Anun omia ajatuksia valmennuksesta. ”Minähän olin jo pitkään miettinyt, että salitreeni kaipaisia uutta boostia ja päivitystä ja salaa jopa haaveillut PT:stä, joka pistää kinttuihin liikettä ja piiskaa ja motivoi kehittymään.  Yksi asia johti toiseen ja ei  aikaakaan, kun olinkin jo Voimalassa Timon kanssa juttusilla ja mietimme minun tavoitteista ja valmennuksen kulusta. .
Tavoitteitteeni olivat aluksi ehkä jopa varovaisia ja usko itseeni ja näkyvään kehitykseen olivat aika olemattomat. Vaikka toki toivoa, tahtoa, ja halua oli paljon! Lähdimme siis tavoittelemaan voimaa ja lihaksia, jonka myötävaikutuksesta saisi tapahtua myös kiinteytymistä tietyillä osa-alueilla. Eri salilla treenaminenkaan ei ole hidastanut kehitystä ja hyvää yhteistyötä. .
Valmiit, monipuoliset, vaihtelevat ja erityisesti tavoitteita kohti menevät treenit ovat olleet mahtavia. Kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Kaikki on niin sanotusti ollut valmiina tarjottimella, ei tarvitse kuin alkaa hommiin ja tietysti hikoilemaan!! Sitä kun tuppaa sokeutumaan omalle itselleen ja tekemiselleen. Aidosti on ollut fiilis, että Timoa kiinnostaa, miten menee ja miten treeni on kulkenut. Joka viikko pientä raporttia kuulumisista on vaihdettu. Onpa tuota tullut monet kerrat kyseltyä jos jonkinmoisia asiaakin ja aina vastauksen niihin olen saanut.

Tavoitteita toki asetimme heti alussa ja niitä kohti mentiin. Vaikkakin tavoitteeni oli (omasta mielestäni) aika yleisluonteisia, niin villeimmissäkään unelmissani en voinut kuvitella, miten joka ikinen lihasryhmä, painomäärien lisäykset ja tekniikasta nyt puhumuttakaan ovat kehittyneet ihan eri atmosfääreihin."
  • Jos mä oisin sä niin kyl mäkin olisin meidän kanssa 😉 Irrota sokka ja läheppä valmennukseen💪 Vapaita valmennuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta info@mypt.fi . . . #myptteam #myptoy #valmennuskeskusvoimala #myvoima #sinäoletkeskipiste #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #sokkairti