Sinä olet keskipiste.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Susanne: ”Voisi melkein sanoa, että olen saanut elämäni takaisin!”

Susanne: ”Voisi melkein sanoa, että olen saanut elämäni takaisin!”


Harrastin aikoinaan ratsastusta, kävelylenkkejä ja jonkin verran tuli käytyä myös kuntosalilla. Kuntosali oli aina mukava aloittaa, mutta käyminen hiipui aina n. 3 kk:n jälkeen ehkäpä siksi, että itse kun itseään ohjaa, niin tulee tehtyä aina niitä samoja liikkeitä ja varmaankin mukavuus alueella eikä kehitystä tapahdu. Ratsastuksessakin tavoitteellisuus oli vahvasti mukana. Halusin käydä valmennuksissa ja kilpailla ja sen myötä saada palautetta ja kehittyä.

Koska mieheni harrastaa juoksemista päätin kokeilla sitä myös ja kävin ODL:n juoksukoulun. Juokseminen ei sopinut minulle ollenkaan. Jalat kipeytyivät ja sen jälkeen myös alaselkä. Kadotin liikunnan ilon kokonaan ja vajosin pikkuhiljaa sohvan pohjalle, jossa viivähtikin nelisen vuotta ja tuona aikana paino nousi ja nousi ja nousi.

Koko ajan kuitenkin takaraivossa kyti halu liikkua ja saada kroppaa taas kuntoon. Miten päästä taas liikkeelle?? Kuntosali oli mielessä, mutta enhän mitenkään ilkeäisi mennä sinne! Ylipainon myötä itsetunto oli painunut tosi alas ja tuntui että ei osaisi enää salilla mitään tehdäkään. Luulin myös että kipeytyneen selkäni vuoksi en pystyisi saliliikkeitä tekemään.

Silmiini osui sitten kuntosalin mainostama PT starttipaketti, joka sisälsi 2 tapaamista. Laitoin asian tiimoilta sähköpostia ja tiedustelin tuota pakettia. Sain pikapikaa Mikolta yhteydenoton ja sovimme tapaamisajan. Nyt kun tätä asiaa muistelen, niin tämä yhteydenotto oli mun elämäni käännekohta! Ensimmäisellä tapaamiskerralla käytiin läpi taustat ja tavoitteet. Tavoitteeksi tuolloin taisin mainita, että kroppaa kuntoon ja paino normaalilukemiin.  Toisella tapaamiskerralla käytiin saliohjelmat läpi (näitä Mikko oli viritellyt 2 erilaista) Mikon neuvoessa tekniikat ja liikeradat. Tällä paketilla pääsin jo hyvään vauhtiin ja paino alkoi tippumaan. Sytyin hommaan niin, että laitoin Mikolle sähköpostia ja tiedustelin pitempää valmennusta ja paikka sitten Mikon valmennukseen löytyikin pienen odottelun jälkeen.

Varsinaisen valmennuksen alkutesteissä paljastui todellisuus. Kunto kaikkineen oli todella huono! Pohjalla oli siis käyty. Etunojapunnerruksia sain puristettua vain yhden. Ensimmäisessä ohjelmassa ollut askelkyykky ei onnistunut lainkaan ilman tukea ja tuen kanssakin oli melkoisen huteraa! Pidin myös ruokapäiväkirjaa ja sen myötä ilmeni, että syön aivan liian vähän. Mikon opastuksella sitten laitettiin ruokailut ja ennen kaikkea ruokailurytmit kohdilleen.

3 kk:n valmennuksen jälkeen oli taas testien aika. En olisi ikinä uskonut mitä tuloksia jo tuossa ajassa voi saada aikaan. Paino oli pudonnut hurjasti , senttejä koko kropasta oli lähtenyt vielä hurjemmasti ja kuntotaso oli nousut jo aivan eri tasolle.

Matka Mikon kanssa on jatkunut siitä saakka ja kohta alkaa olla kokonainen vuosi takana. Into treenaamiseen on vain kasvanut jakso kerrallaan sillä tulokset motivoivat ja painoakin on pahimmasta lukemasta lähtenyt kohta 30 kg! Nyt kun painon pudotus ei ole enää ykkösasia on Mikko tehnyt ohjelmat niin, että loputkin ylimääräiset rasvat muutetaan lihasmassaksi , keho kiinteytyy ja muokkautuu. Hiljaa hyvä tulee ja tämähän on elämää eikä mikään ohimenevä projekti. Nyt ne askelkyykytkin sujuu paitsi ilman tukea niin myös lisäpainojen kanssa. Selkäkivut eivät ole näissä treeneissä haitanneet ollenkaan.

Aivan erityisen buustin antaa viikottaiset yhteistreenit Mikon kanssa. Näissä treeneissä pääsee aina eteenpäin, sillä vaikka itse ei usko että raskaampikin rauta nousee niin Mikko uskoo ja on muuten ollut oikeassa J Loistava tsemppi ja tuki on ollut korvaamaton apu näissä itselleni asettamissani tavoitteissa. Itse ja itselle se työ on kuitenkin tehtävä. Ohjelmat Mikko on aina tehnyt eteenpäin vievää kehitystä silmällä pitäen ja näinhän ne maastavedot ja muutkin perusliikkeet menee jo isohkoillakin painoilla. Mikon selkeä, tiukka ja huumorillakin varustettu treenityyli sopii ainakin minulle täydellisesti. Mikon vakuuttava kokonaisvaltainen tietämys antaa luotettavan kokonaispaketin. Testit ja palautteet antavat selkeää kuvaa edistymisestä. Alussa otetut mitat ja kuvat ovat kullan arvoisia kun muutosta itselleen todistelee.

Nykyään nautin todellakin treeneistä ja vakiintunut perusruokavalio tukee treenaamista. On mahtavaa kun on lihaskipu oikeassa paikassa, niin tietää että treeni meni sinne minne pitikin. Selkeässä liikuntapäiväkirjassa on treenit, aerobiset ja levot laitettu järkevään järjestykseen. Energia ja jaksaminen yleensäkin on nykyään aivan toisella tasolla. Kotona tsemppi, tuki ja innostus on ollut myös yksi suuri apu varsinkin niinä heikompina hetkinä, sillä kyllä niitä välillä tulee itse kullekin.

Voisi melkein sanoa, että olen saanut elämäni takaisin! Kiitos Mikko tähänastisesta, matkamme jatkuu….

Niin, niitä etunojapunnerruksia menee nyt 36 kpl…

– Susanne –

Tilaa uutiskirjeemme ja saa ilmainen pakaraohjelma sähköpostiisi.

Seuraa meitä! #myptoy

  • Enää 2 paikkaa vapaana!!!!!!! TAMMIKUUSSA SE STARTTAA NIMITTÄIN RASVANTIRISTELY -TEHORYHMÄ 💪

Tässä tehoryhmässä pääset treenaamaan pienessä porukassa personal trainerin valvovan silmän alle kaksi kertaa viikossa!
Rasvantiristelyryhmässä sinulla voi olla tavoitteena: - Nimensä mukaisesti rasvantiristely
- Kiinteytyminen
- Liikuntakipinän aikaansaaminen
- Kunnon kohottaminen

Samalla, kun kunto kasvaa ja kroppa muuttuu, saat innostavia treenejä ryhmässä meikäläisen koutsaamana.
Valmennuksen sisältö: - Kaksi tehokasta hikitreeniä viikossa
- Yksilölliset ruokaohjeet ja seuranta
- Päivitettävät saliohjelmat 3kk:n ajalle
- Lisäksi Sinulla on käytössä koko ajan valmentajan tuki (Q&A – eli kysy mitä vaan, valmentaja selvittää asian puolestasi) sekä salainen Facebook –ryhmä
- Mahdollisuus myös korvata mahdolliset poissaolot toisessa ryhmässä, jos joskus aikataulut eivät passaa!! Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, sinulla on käytössäsi 100% rahat takaisin –takuu. - Kesto 12 viikkoa 8.1- 29.3.2018
- 24 tapaamista
- 279€/kk
- Ryhmään otetaan viisi ensimmäistä!

EARLY BIRD-HINTA 239E 1.1.2018 SAAKKA

Ilmoittautuminen kati.sirkola@mypt.fi

#pienryhmävalmennus #rasvantiristely #tehoryhmä #personaltrainingoulu #myptoy #valmennuskeskusvoimala #kuntosirkkeli #rasvapalaa #kuntokasvaa #naururaikaa
  • Timon @mypttimo ja Pauliinan 3kk:n yhteenveto, loistavia tuloksia kolmessa kuukaudessa 💪 Matka jatkuu Timolla ja Pauliinalla 😊👍
T.Toni
-
Otettiin tuossa taannoin välitsekkiä Pauliinan kanssa, että mitä kolmen kk valmennuksen aikana on saatu aikaan🤔.
.
.✅-11 kg rasvamassasta
.✅korjatut ruokailutottumukset
.✅vajaan liikeradan kehonpainokyykystä 75 kg takakyykkyyn
.✅enemmän energiaa arkeen ja omaan työhön, enää ei kuulemma väsytä töissä.
.
Työmme jatkuu edelleen HYVIN progressiivisena seuraavien testien jälkeen kuullaan lisää Pauliinasta varmasti😌
.
Valmennuspaikkoja on kolme kappaletta auki tällä hetkellä, Mikäli olet harkinnut valmennuksen ottamista itsellesi. .
Varaa aika konsultaatioon laittamalla mailia osoitteeseen: timo.aho@mypt.fi
.
#myptoy #myptclarkkent #oulu #valmennuskeskusvoimala #fatloss #strenghtgains #personaltraining #progressio #ravitsemus #tarjollaparempielämä #tavoitteellinenharjoittelu
  • Minulla ja Mikolla voimaannuttava aamu takana Valmennustrio Oy:n Jonnan ja Virpin kanssa 😊 👉🏻 Yhteistyössä on voimaa 💪
-
Loistoa päivääsi ☀️
T.Toni 
#yhteistyössäonvoimaa #sneakpeek #parempikaksinkuinyksin #itsensäjohtaminen #tehokkuus #työhyvinvointi #esimiesjahenkilöstö #hyvinvoinnintekijät #hyvivoinninvalmentajat #tarjollaparempielämä #unelmaduuni @valmennustrio
  • Me MyPT:llä tarjoamme yhteistyökumppanien kanssa paljon muutakin kuin pelkän rasitteen / progression kropalle. Tässä @maikkkou tarina👊🔥
.
"Harrastan salibandya ja tarkoituksena oli saada nopeutta jalkoihin, jotta ehtisin palloon ensimmäisenä sekä yläkroppaan lihasta. Toukokuussa tekemäni InBody-mittaus osoitti, että oikean ja vasemman puolen lihaksistossa oli myös puolieroja, joten niitäkin oli tarkoitus tasoittaa.
.
Kaverini oli ennen minua ollut Timon valmennuksessa jo jonkin aikaa ja hänen suosituksesta otinkin Timon kanssa puheeksi valmennuksen. Tarkoitus oli tehdä saliohjelmat neljäksi kuukaudeksi, mutta viikonloppu ennen treenauksen aloittamista takareisi revähti. Tämän johdosta otin yhteyttä Lauraan ja hänen kanssa huomattiin, että pelkkä takareisi ei ole ainoa ongelma. Liikkuvuus oli erittäin huono, lonkan asento oli väärä sekä en päässyt kyykkyyn ilman että kantapääni nousivat. Laura antoi hyviä ohjeita minulle liikkuvuuden parantamiseksi sekä neuvoi Timoa suunnittelemaan saliohjelman tukemaan kuntoutusta. .
Kuntoutuskauden jälkeen pääsin kunnolla treenaamaan. Treenejä on ollut monipuolisesti ja vaikka olenkin itsenäisesti käynyt salilla välillä enemmän ja välillä vähemmän, niin ammattilaisen opastuksella on saanut paljon enemmän irti tästä 4 kuukaudesta kuin mitä olisi treenannut itsekseen. Liikkeet ovat olleet monipuolisia ja kuukauden välein vaihtuva ohjelma on pitänyt huolen siitä, ettei saliohjelmaan kyllästy. Jos ja kun lihakset ovat menneet jumiin, oli apu onneksi lähellä. Harrilla on tullut käytyä useaan otteeseen treenikauden aikana ja aina ovat jumit auenneet.

Kaiken kaikkiaan tämä kolmen ihmisen muodostama tiimi on antanut avaimet minulle saavuttaa niin paljon enemmän kuin mitä olisin voinut kuvitella 4 kuukauden aikana saavuttavani. Takareisi on kunnossa, nopeutta on tullut lisää, lihasmassaa on tullut noin 5 kiloa ja rasva on lähtenyt sen tieltä pois. Vyötärö on pienentynyt, liikkuvuutta on paljon enemmän ja nyt pääsen jo kyykkyyn! Paljon on siis menty eteenpäin, mutta vielä on tekemistä. Kiitokset Timolle, Lauralle ja Harrille näistä välillä rankoista, mutta opettavaisista kuukausista"

Terveisin,
Mikko Suomalainen
  • Tässä on Anu, valmennus hänen kanssaan aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi syyskuussa. Tällä hetkellä nainen painaa omatoimijaksoa ja vuoden vaihteessa on ollut puhetta yhteistyön jatkosta. .
Mikään turha nainenhan tämä ei ole. Valmennuksen aikana tapahtui seuraavanlaista💪: .
🔥Kyykyn ykkösmaximi: 95 kg, 55 kg sarjapainoilla tuli alussa 10 toistoa ja välitesteissä 44. .
🔥Leukoja vedellään ja dippejä lykitään nykyään sarjoja ilman kuminauhoja tai muita apuja. .
🔥Harjoittelua tukeva ja järkevä malli syömiselle on opittu myös 
Tässä vielä Anun omia ajatuksia valmennuksesta. ”Minähän olin jo pitkään miettinyt, että salitreeni kaipaisia uutta boostia ja päivitystä ja salaa jopa haaveillut PT:stä, joka pistää kinttuihin liikettä ja piiskaa ja motivoi kehittymään.  Yksi asia johti toiseen ja ei  aikaakaan, kun olinkin jo Voimalassa Timon kanssa juttusilla ja mietimme minun tavoitteista ja valmennuksen kulusta. .
Tavoitteitteeni olivat aluksi ehkä jopa varovaisia ja usko itseeni ja näkyvään kehitykseen olivat aika olemattomat. Vaikka toki toivoa, tahtoa, ja halua oli paljon! Lähdimme siis tavoittelemaan voimaa ja lihaksia, jonka myötävaikutuksesta saisi tapahtua myös kiinteytymistä tietyillä osa-alueilla. Eri salilla treenaminenkaan ei ole hidastanut kehitystä ja hyvää yhteistyötä. .
Valmiit, monipuoliset, vaihtelevat ja erityisesti tavoitteita kohti menevät treenit ovat olleet mahtavia. Kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Kaikki on niin sanotusti ollut valmiina tarjottimella, ei tarvitse kuin alkaa hommiin ja tietysti hikoilemaan!! Sitä kun tuppaa sokeutumaan omalle itselleen ja tekemiselleen. Aidosti on ollut fiilis, että Timoa kiinnostaa, miten menee ja miten treeni on kulkenut. Joka viikko pientä raporttia kuulumisista on vaihdettu. Onpa tuota tullut monet kerrat kyseltyä jos jonkinmoisia asiaakin ja aina vastauksen niihin olen saanut.

Tavoitteita toki asetimme heti alussa ja niitä kohti mentiin. Vaikkakin tavoitteeni oli (omasta mielestäni) aika yleisluonteisia, niin villeimmissäkään unelmissani en voinut kuvitella, miten joka ikinen lihasryhmä, painomäärien lisäykset ja tekniikasta nyt puhumuttakaan ovat kehittyneet ihan eri atmosfääreihin."
  • Jos mä oisin sä niin kyl mäkin olisin meidän kanssa 😉 Irrota sokka ja läheppä valmennukseen💪 Vapaita valmennuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta info@mypt.fi . . . #myptteam #myptoy #valmennuskeskusvoimala #myvoima #sinäoletkeskipiste #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #sokkairti