Autamme asiakkaitamme omien unelmiensa saavuttamisessa.

Saavuta tavoitteesi personal training erikoisjoukkojen avulla.

Tiimi

MyPT on personal trainer –palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa saavuttamisessa.

TiimiTiimi

MyPT personal traineita yhdistää timanttinen ammattitaito yhdistettynä pieneen pilkkeeseen silmäkulmassa. Helposti lähestyttävyys, välittävä valmennusote ja kunnanhimoinen suhtautuminen asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseen ovat tunnusmerkkejä, joista erotat meidät kentällä. MyPT –logon lisäksi rintapieltämme koristavat koulutustahomme Trainer4Youn, laatustandardit määritelleen EuropeActiven sekä edustamiemme palvelukonseptien kehittäneen Revolutionin logot.

Tarinamme

Tarinamme kiteytyy toisen päävalmentajamme Toni Väyrysen kokemuksiin sekä elämäntapamuutokseen. Mies havahtuikin yhtenä päivänä pahaan oloonsa ja rapistuneeseen terveyteensä. Hän teki päätöksen, ryhtyi tekemään pieniä muutoksia ravitsemus- ja liikuntatottumuksissaan sekä päätyi onnistumisten innoittamana itsekin mukaan personal trainer –koulutukseen. Tänä päivänä Toni kertoo tarinaansa ja kannustaa ihmisiä aktivoitumaan, tavoitteenaan auttaa heitä saavuttamaan unelmansa MyPT –valmentajaverkoston avustamana.

Toni Väyrynen

toni-vayrynenPersonal trainer, ravintovalmentaja, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

Toni Väyrynen oli vielä viisi vuotta sitten IT –alalla vaikuttava yrittäjä, jonka terveys oli romahduspisteessä. Mies painoi lähes 120 kiloa, ja hänen sairauskertomuksensa oli vähintäänkin yhtä painavaa luettavaa.

Yhtenä päivänä Tonin mitta huonoa oloa tuli täyteen. Hän ymmärsi, että jos sama meno jatkuisi, hän ei olisi näkemässä lastensa kasvamista. Toni ryhtyi tekemään pieniä, mutta systemaattisia muutoksia terveystottumuksiinsa. Erinomaisten tulosten innostamana hän päätti kouluttautua personal traineriksi ja ryhtyä kannustamaan muitakin hyvinvointinsa edistämisessä.

Tänä päivänä Toni näyttää siltä, kun hän olisi syntynyt personal traineriksi. Atleettinen mies on kerännyt ympärilleen maamme osaavimman personal trainer –tiimin, jonka visiona on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa toteuttamisessa.

Toni toimii valmentajana, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Toni vastaa Voimalan ja MyPT:n liiketoimintojen- sekä palvelutarjooman kehittämisestä.

Valmentamisen lisäksi Toni luennoi hyvinvoinnista yrityksissä sekä kouluttaa Trainer4You:n personal trainereita.

Ota yhteyttä:
toni.vayrynen@mypt.fi
Puh. 045 6560000

Mikko Niiranen

mikko-niiranenVoimaharjoitteluvalmentaja, personal trainer, yrittäjä Voimala Oy & MyPT Oy

Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Mikko toimii päävalmentajana yrityksessään MyPT Oy:ssa, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Mikko vastaa pienryhmävalmennusten suunnittelusta.

Valmentajana hän on vahvan tieto-taidon ja lukuisten onnistuneiden asiakasreferenssien myötä yksi Pohjois-Suomen halutuimmista personal trainereista. Valmentamisen lisäksi Mikko luennoi hyvinvoinnista sekä kouluttaa Trainer4You:n kuntosalivalmentajia ja personal trainereita. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelu ja sen suunnittelu, fysiikkaharjoittelu suoritus- ja toimintakykyä parantamaan sekä tavoitteita tukeva ravitsemus.

Ota yhteyttä:
mikko.niiranen@mypt.fi
Puh. 040 4176799

Timo Aho

Personal trainer

Timo on Trainer4You:lta valmistuva Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä.

Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun mies on ollut juoksuradalla siitä asti kun jaksaa edes muistaa. Jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja positiivisesti vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana kohti pitkäkestoista hyvinvointia.

Vahvuutena Timolla ovat kokonaisvaltainen kuntosaliharjoittelu, suunnittelu/ohjelmointi sekä voimaharjoittelu ja kehonmuokkaus.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Ota yhteyttä:
timo.aho@mypt.fi
Puh. 040 7670325

Harri Tapio

harri-tapioFysiikkavalmentaja, personal trainer

Harri on liikunnan vahva ammattilainen ja moniosaaja. Koulutukseltaan Harri on liikunnanopettaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Valmentajana hän on toiminut koko 2000 – luvun, muun muassa fysiikkavalmentajana ja lajivalmentajana monessa urheilulajissa.

Valmentajana Harri on määrätietoinen ja kannustava. Positiivisesti vaativa niin valmennettavalleen kuin myös itselleen. Oman huippu-urheilutaustansa sekä koulutuksensa vuoksi ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu tavoitteellisen harjoittelijan tai urheilijan suorituskyvyn parantaminen, kehitettävien ominaisuuksien vahvistaminen ja kuntouttaminen.

Ota yhteyttä:
harri.tapio@mypt.fi
Puh. 040 5656244

Sanna Savolainen

sanna-savolainenPainonnostovalmentaja, ammattivalmentaja

Sanna on intohimoinen painonnoston harrastaja ja valmentaja. Olympianostojen parissa kokemusta löytyy sekä kisalavoilta että lavan takaa valmentajan roolissa. Painonnoston parissa kuntoilevat sekä urheilevat ovat lämpimästi tervetulleita Sannan valmennukseen lähtötasosta riippumatta. Tavoitteenasi voi olla vaikkapa taidon oppiminen alkeista, tekniikan korjaaminen tai tuloksen nostaminen.

Fysiikkavalmennuksen joukkueiden tai muiden lajien urheilijoiden kanssa Sanna rakentaa painonnostoliikkeiden ympärille, taito edellä tottakai! Koulutukseltaan Sanna on Suomen painonnostoliiton taso 2 -painonnostovalmentaja sekä Lapin urheiluopistolla koulutettu ammattivalmentaja. Trainer4You personal trainer todistuskin tältä vaativalta mutta hymyilevältä valmentajalta löytyy.

Ota yhteyttä:
sanna.savolainen@mypt.fi
Puh. 044 9733964

Kati Sirkola

kati-sirkolaPersonal trainer

Tämän suurella sydämellä varustetun valmentajan energinen elämänasenne tarttuu sinuun takuuvarmasti. Pohjakoulutukseltaan Kati on valmennukseen sekä terveys-ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Kun Katilta kysytään miksi hän tekee työtään, vastaus on yksinkertainen; Hän haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä. Valmentajana hän positiivinen ja kannustava. Hän ottaa taitavasti huomioon asiakkaiden omat tarpeet ja välittää heistä aidosti.

Katin lempipuuhaa on liikuntakipinän sytyttäminen. Hän tykkää asiakkaistaan ja he hänestä. Kati valmentaa hauskalla ja rennolla otteella ammattitaitoa unohtamatta. Hänet valittiinkin vuonna 2016 vuoden Revolution Personal Traineriksi.

”Hän on enemmän kuin personal trainer, hänen seurassaan ihminen tuntee olonsa hyväksi vaikkei vielä tuloksia olisi tullutkaan. Treenejä vedettäessä hän saa sen tekemisen tuntumaan hauskalta eikä pakolliselta työltä. Hän rakastaa mitä tekee ja saa muutkin rakastamaan sitä ja häntä itseään siinä samalla.”

Ota yhteyttä:
kati.sirkola@mypt.fi
Puh. 040 7434439

Sofia Vesa

Fysioterapeutti, personal trainer

Sofia on koulutukseltaan fysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer sekä Trainer4You Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentaja. Kahden lapsen äitinä Sofia tietää mitä on yhdistää kiireinen perhe-elämä ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Aina se ei ole helppoa, mutta ei sen kuulukaan olla. Sofia valmentaa työksensä niin raskaana olevia, äidiksi haaveilevia, synnyttäneitä, kuin ihan kaikenikäisiä ja -kokoisia naisia. Sofia toimii lantionpohjafysioterapeuttina ja vatsalihasten erkauman asiantuntijana, joten valmennuksissa otetaan aina huomioon naiseuteen liittyvät erityiskysymykset rennolla, kuntouttavalla otteella.

Ota yhteyttä:
sofia.vesa@mypt.fi
Puh. +358 40 7613917

Rekry

Oletko asiakaslähtöinen, pedantti ja välittävällä otteella valmentava, rautainen personal trainer –ammattilainen? Ovatko oppiminen, kehittyminen ja tiimissä onnistuminen Sinulle keskeisiä arvoja? Teetkö työtäsi intohimostasi liikuntaa ja asiakkaiden auttamista kohtaan? Jos vastasit edellisiin kysymyksiin KYLLÄ, voit tulevaisuudessa olla yksi meistä!

 

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

Paikka

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköposti *

www-osoite *

Viesti *

Yhteistyökumppanit

Fitra

Suomen suurin liikunta- ja hyvinvointialan sisältö- sekä kustannusyhtiö.

MyPT hyödyntää valmennuksissaan Fitran tuottamia oppaita, kirjoja sekä sähköisiä sisältöjä.


Trainer4You

Vuonna 2004 perustettu personal training -ja ravintovalmentamisen uranuurtajayritys. Trainer4You Personal trainer -koulutus perustuu maailman johtaviin EuropeActiven asettamiin koulutusstandardeihin.

Kaikki MyPT –valmentajat ovat Trainer4Youn kouluttamia ja lisensoimia (Trainer4You/ EuropeActive) personal traineita sekä ravintovalmentajia.Tilaa uutiskirjeemme ja saa ilmainen pakaraohjelma sähköpostiisi.

Seuraa meitä! #myptoy

  • Enää 2 paikkaa vapaana!!!!!!! TAMMIKUUSSA SE STARTTAA NIMITTÄIN RASVANTIRISTELY -TEHORYHMÄ 💪

Tässä tehoryhmässä pääset treenaamaan pienessä porukassa personal trainerin valvovan silmän alle kaksi kertaa viikossa!
Rasvantiristelyryhmässä sinulla voi olla tavoitteena: - Nimensä mukaisesti rasvantiristely
- Kiinteytyminen
- Liikuntakipinän aikaansaaminen
- Kunnon kohottaminen

Samalla, kun kunto kasvaa ja kroppa muuttuu, saat innostavia treenejä ryhmässä meikäläisen koutsaamana.
Valmennuksen sisältö: - Kaksi tehokasta hikitreeniä viikossa
- Yksilölliset ruokaohjeet ja seuranta
- Päivitettävät saliohjelmat 3kk:n ajalle
- Lisäksi Sinulla on käytössä koko ajan valmentajan tuki (Q&A – eli kysy mitä vaan, valmentaja selvittää asian puolestasi) sekä salainen Facebook –ryhmä
- Mahdollisuus myös korvata mahdolliset poissaolot toisessa ryhmässä, jos joskus aikataulut eivät passaa!! Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, sinulla on käytössäsi 100% rahat takaisin –takuu. - Kesto 12 viikkoa 8.1- 29.3.2018
- 24 tapaamista
- 279€/kk
- Ryhmään otetaan viisi ensimmäistä!

EARLY BIRD-HINTA 239E 1.1.2018 SAAKKA

Ilmoittautuminen kati.sirkola@mypt.fi

#pienryhmävalmennus #rasvantiristely #tehoryhmä #personaltrainingoulu #myptoy #valmennuskeskusvoimala #kuntosirkkeli #rasvapalaa #kuntokasvaa #naururaikaa
  • Timon @mypttimo ja Pauliinan 3kk:n yhteenveto, loistavia tuloksia kolmessa kuukaudessa 💪 Matka jatkuu Timolla ja Pauliinalla 😊👍
T.Toni
-
Otettiin tuossa taannoin välitsekkiä Pauliinan kanssa, että mitä kolmen kk valmennuksen aikana on saatu aikaan🤔.
.
.✅-11 kg rasvamassasta
.✅korjatut ruokailutottumukset
.✅vajaan liikeradan kehonpainokyykystä 75 kg takakyykkyyn
.✅enemmän energiaa arkeen ja omaan työhön, enää ei kuulemma väsytä töissä.
.
Työmme jatkuu edelleen HYVIN progressiivisena seuraavien testien jälkeen kuullaan lisää Pauliinasta varmasti😌
.
Valmennuspaikkoja on kolme kappaletta auki tällä hetkellä, Mikäli olet harkinnut valmennuksen ottamista itsellesi. .
Varaa aika konsultaatioon laittamalla mailia osoitteeseen: timo.aho@mypt.fi
.
#myptoy #myptclarkkent #oulu #valmennuskeskusvoimala #fatloss #strenghtgains #personaltraining #progressio #ravitsemus #tarjollaparempielämä #tavoitteellinenharjoittelu
  • Minulla ja Mikolla voimaannuttava aamu takana Valmennustrio Oy:n Jonnan ja Virpin kanssa 😊 👉🏻 Yhteistyössä on voimaa 💪
-
Loistoa päivääsi ☀️
T.Toni 
#yhteistyössäonvoimaa #sneakpeek #parempikaksinkuinyksin #itsensäjohtaminen #tehokkuus #työhyvinvointi #esimiesjahenkilöstö #hyvinvoinnintekijät #hyvivoinninvalmentajat #tarjollaparempielämä #unelmaduuni @valmennustrio
  • Me MyPT:llä tarjoamme yhteistyökumppanien kanssa paljon muutakin kuin pelkän rasitteen / progression kropalle. Tässä @maikkkou tarina👊🔥
.
"Harrastan salibandya ja tarkoituksena oli saada nopeutta jalkoihin, jotta ehtisin palloon ensimmäisenä sekä yläkroppaan lihasta. Toukokuussa tekemäni InBody-mittaus osoitti, että oikean ja vasemman puolen lihaksistossa oli myös puolieroja, joten niitäkin oli tarkoitus tasoittaa.
.
Kaverini oli ennen minua ollut Timon valmennuksessa jo jonkin aikaa ja hänen suosituksesta otinkin Timon kanssa puheeksi valmennuksen. Tarkoitus oli tehdä saliohjelmat neljäksi kuukaudeksi, mutta viikonloppu ennen treenauksen aloittamista takareisi revähti. Tämän johdosta otin yhteyttä Lauraan ja hänen kanssa huomattiin, että pelkkä takareisi ei ole ainoa ongelma. Liikkuvuus oli erittäin huono, lonkan asento oli väärä sekä en päässyt kyykkyyn ilman että kantapääni nousivat. Laura antoi hyviä ohjeita minulle liikkuvuuden parantamiseksi sekä neuvoi Timoa suunnittelemaan saliohjelman tukemaan kuntoutusta. .
Kuntoutuskauden jälkeen pääsin kunnolla treenaamaan. Treenejä on ollut monipuolisesti ja vaikka olenkin itsenäisesti käynyt salilla välillä enemmän ja välillä vähemmän, niin ammattilaisen opastuksella on saanut paljon enemmän irti tästä 4 kuukaudesta kuin mitä olisi treenannut itsekseen. Liikkeet ovat olleet monipuolisia ja kuukauden välein vaihtuva ohjelma on pitänyt huolen siitä, ettei saliohjelmaan kyllästy. Jos ja kun lihakset ovat menneet jumiin, oli apu onneksi lähellä. Harrilla on tullut käytyä useaan otteeseen treenikauden aikana ja aina ovat jumit auenneet.

Kaiken kaikkiaan tämä kolmen ihmisen muodostama tiimi on antanut avaimet minulle saavuttaa niin paljon enemmän kuin mitä olisin voinut kuvitella 4 kuukauden aikana saavuttavani. Takareisi on kunnossa, nopeutta on tullut lisää, lihasmassaa on tullut noin 5 kiloa ja rasva on lähtenyt sen tieltä pois. Vyötärö on pienentynyt, liikkuvuutta on paljon enemmän ja nyt pääsen jo kyykkyyn! Paljon on siis menty eteenpäin, mutta vielä on tekemistä. Kiitokset Timolle, Lauralle ja Harrille näistä välillä rankoista, mutta opettavaisista kuukausista"

Terveisin,
Mikko Suomalainen
  • Tässä on Anu, valmennus hänen kanssaan aloitettiin huhtikuussa ja se päättyi syyskuussa. Tällä hetkellä nainen painaa omatoimijaksoa ja vuoden vaihteessa on ollut puhetta yhteistyön jatkosta. .
Mikään turha nainenhan tämä ei ole. Valmennuksen aikana tapahtui seuraavanlaista💪: .
🔥Kyykyn ykkösmaximi: 95 kg, 55 kg sarjapainoilla tuli alussa 10 toistoa ja välitesteissä 44. .
🔥Leukoja vedellään ja dippejä lykitään nykyään sarjoja ilman kuminauhoja tai muita apuja. .
🔥Harjoittelua tukeva ja järkevä malli syömiselle on opittu myös 
Tässä vielä Anun omia ajatuksia valmennuksesta. ”Minähän olin jo pitkään miettinyt, että salitreeni kaipaisia uutta boostia ja päivitystä ja salaa jopa haaveillut PT:stä, joka pistää kinttuihin liikettä ja piiskaa ja motivoi kehittymään.  Yksi asia johti toiseen ja ei  aikaakaan, kun olinkin jo Voimalassa Timon kanssa juttusilla ja mietimme minun tavoitteista ja valmennuksen kulusta. .
Tavoitteitteeni olivat aluksi ehkä jopa varovaisia ja usko itseeni ja näkyvään kehitykseen olivat aika olemattomat. Vaikka toki toivoa, tahtoa, ja halua oli paljon! Lähdimme siis tavoittelemaan voimaa ja lihaksia, jonka myötävaikutuksesta saisi tapahtua myös kiinteytymistä tietyillä osa-alueilla. Eri salilla treenaminenkaan ei ole hidastanut kehitystä ja hyvää yhteistyötä. .
Valmiit, monipuoliset, vaihtelevat ja erityisesti tavoitteita kohti menevät treenit ovat olleet mahtavia. Kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Kaikki on niin sanotusti ollut valmiina tarjottimella, ei tarvitse kuin alkaa hommiin ja tietysti hikoilemaan!! Sitä kun tuppaa sokeutumaan omalle itselleen ja tekemiselleen. Aidosti on ollut fiilis, että Timoa kiinnostaa, miten menee ja miten treeni on kulkenut. Joka viikko pientä raporttia kuulumisista on vaihdettu. Onpa tuota tullut monet kerrat kyseltyä jos jonkinmoisia asiaakin ja aina vastauksen niihin olen saanut.

Tavoitteita toki asetimme heti alussa ja niitä kohti mentiin. Vaikkakin tavoitteeni oli (omasta mielestäni) aika yleisluonteisia, niin villeimmissäkään unelmissani en voinut kuvitella, miten joka ikinen lihasryhmä, painomäärien lisäykset ja tekniikasta nyt puhumuttakaan ovat kehittyneet ihan eri atmosfääreihin."
  • Jos mä oisin sä niin kyl mäkin olisin meidän kanssa 😉 Irrota sokka ja läheppä valmennukseen💪 Vapaita valmennuspaikkoja voit tiedustella osoitteesta info@mypt.fi . . . #myptteam #myptoy #valmennuskeskusvoimala #myvoima #sinäoletkeskipiste #hyvinvoinnintekijät #hyvinvoinninvalmentajat #sokkairti